WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

6η ΕΒΔΟΜΑΔΑ «ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» - XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012

xinis-edu-festivalΔομικός μηχανικός σημαίνει οικοδομή, κατασκευαστικές εταιρίες, έργα, μελέτες και αποτέλεσμα που το βλέπει το μάτι και χαίρεται!

Δεν είναι λόγια είναι πράξη.

Οι κατασκευές είναι ένας σημαντικός τομέας στο οποίο βασίζεται η ανάπτυξη μιας χώρας. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια παρατηρείται άνθηση στις νέες οικοδομές και τα νέα κτίρια.

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή (με τους εκπαιδευτικούς του φορείς των ΙΕΚ ΞΥΝΗ & Mediterranean College) μέσα από 10 δωρεάν σεμινάρια, εξιδεικευμένης θεματολογίας από καθηγητές καταξιωμένους, παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο των Δομικών Κατασκευών, από τη Δευτέρα 23 έως και την Παρασκευή 27 Απριλίου.

Η 6η εβδομάδα αφιερωμένη στις Δομικές Κατασκευές -στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη,  ξεκινά τη Δευτέρα 23 Απριλίου, με το ενδιαφέρον σεμινάριο «Προμετρήσεις – Επιμετρήσεις Έργων».

Ορισμένα από τα σεμινάρια και  τις ημερίδες που θα πραγματοποιηθούν είναι: «Βιοκλιματικά σπίτια», «3d Studio Max», «Σύγχρονες μορφές κατασκευής», «Green Building»  κλπ

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πως βρίσκεται στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος ΞΥΝΗ θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2105279500, 2104120714, 2109640117, 2310552406

Για περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival

* Δείτε το πρόγραμμα σε .jpg

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.