WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εξειδικευμένο Σεμινάριο για τον Αυτισμό για τους φοιτητές της Σχολής Κοινωνικών & Ανθρωπιστικών Επιστημών

mediterranΟι φοιτητές της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών του Mediterranean College, είχαν την εξαιρετική ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα απόλυτα εξειδικευμένο σεμινάριο για τον Αυτισμό και τις Διάχυτες Αναπτυξιακές Διαταραχές.

Η Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Mediterranean College, υποδέχθηκε στο Lecture Hall του Κολεγίου, εκατοντάδες φοιτητές δημοσίων πανεπιστημίων από τους κλάδους των κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών, των επιστημών της ψυχικής υγείας, της παιδαγωγικής, σπουδαστές του τομέα Παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας, Πειραιά και Γλυφάδας καθώς και δεκάδες παιδαγωγούς, δασκάλους και καθηγητές. 

Στο Lecture Hall του Mediterranean College, ο εισηγητής του παραπάνω σεμιναρίου,  κος Στέργιος Νότας, Κλινικός Ψυχολόγος, ανέλυσε διεξοδικά το θέμα μέσα από μια δίωρη ομιλία - παρουσίαση που ακολούθησε, καλύπτοντας απόλυτα τις απορίες όλων των συμμετεχόντων.  

Οι φοιτητές των τμημάτων Παιδαγωγικών και Ψυχολογίας του Mediterranean College, αντιλαμβανόμενοι τη διαρκή ανάγκη για επιμόρφωση σε σημαντικά επιστημονικά πεδία, συμμετείχαν ενεργά και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο παραπάνω εξειδικευμένο σεμινάριο. Μια ακόμη κορυφαία διοργάνωση των τμημάτων Ψυχολογίας και Παιδαγωγικών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών  Επιστημών του Mediterranean College και του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας,  που πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στο πλαίσιο του «Education Festival 2012».

Αξίζει να αναφερθεί ότι λόγω του μεγάλου αριθμού συμμετοχών,  το σεμινάριο θα επαναληφθεί σύντομα, προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση στην γνώση, σε όλους τους υποψήφιους.

Το Mediiterranean College στο web και Social Media:

URL: www.medcollege.edu.gr 

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege 

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1  

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege  

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.