WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Όσοι σπουδάζουν γίνονται σπουδαίοι; Ή οι σπουδαίοι φροντίζουν να σπουδάσουν;

ICON_newΔείγμα της σπουδαιότητας των σπουδών μέσω της iCon (www.icon.gr) (ή πόσο σπουδαίοι είναι μερικοί που σπούδασαν μέσω της iCon) είναι η συμμετοχή τους σε πάνελ ειδημόνων σε συνέδρια. Πιο συγκεκριμένα, σε Συνέδριο για το HR Management, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012, τρεις από τους διακεκριμένους ομιλητές, καταξιωμένους εμπειρογνώμονες, έχουν πραγματοποιήσει τις σπουδές τους με την υποστήριξη της iCon International Training.

Πρόκειται για τρία στελέχη Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού πολύ γνωστών εταιρειών, οι οποίοι είναι επαγγελματίες που έχουν καταφέρει να συνδυάσουν με άριστο τρόπο την επαγγελματική τους απασχόληση, διευρύνοντας αδιάκοπα την εμπειρία τους και συνεχίζοντας την καριέρα τους, ενώ παράλληλα επενδύουν και στην προσωπική τους ανάπτυξη μέσω της αναβάθμισης των προσόντων τους με απόκτηση κορυφαίων μεταπτυχιακών. Τα εξ’ αποστάσεως προγράμματα των κορυφαίων Βρετανικών Πανεπιστημίων, τα οποία προσφέρονται με την μέθοδο της ευέλικτης εμπλουτισμένης μάθησης και με την υποστήριξη της iCon έχουν ακριβώς αυτή την εξαιρετική ευελιξία, που δίνει τη δυνατότητα ακόμη και σε πολυάσχολους επαγγελματίες, οι οποίοι δεν έχουν δυνατότητα να μεταβούν στο εξωτερικό για σπουδές, (π.χ. επειδή εργάζονται, ή ακριβώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται συχνά,) να επενδύσουν στην κατάρτισή τους και στην ανάπτυξη των προσωπικών τους ικανοτήτων. Tα προγράμματα έχουν την ικανότητα να μπορεί ο κάθε σπουδαστής να τα προσαρμόσει απόλυτα στις ανάγκες και απαιτήσεις του. Στις ιδιαιτερότητες αυτές της πλήρους προσαρμογής του προγράμματος προς τον σπουδαστή οφείλεται άλλωστε και το ότι το 95% όσων εγγράφονται σε προγράμματα D.L. είναι εργαζόμενα στελέχη. Έτσι οι συναντήσεις έμπειρων σπουδαστών από την πραγματική οικονομία γίνονται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και μορφωτικές για όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα οι φοιτητές και απόφοιτοι που έχουν σπουδάσει σε κορυφαία Βρετανικά Πανεπιστήμια με τη μέθοδο της ευέλικτης μάθησης υποστηριζόμενοι από την iCon είναι περίπου 3500 άτομα, οι δε κάτοχοι τίτλου ιδιαίτερα σε HR Management ξεπερνούν τους 210 απόφοιτους.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την επόμενη έναρξη Απριλίου – Μαΐου των προγραμμάτων των κορυφαίων βρετανικών Πανεπιστημίων επικοινωνήστε με την iCon International Training και δηλώστε συμμετοχή σε μία από τις ανοικτές εκδηλώσεις ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθούν στη Λάρισα στις 17/3, στη Θεσσαλονίκη στις 22/3 και στην Αθήνα στις 3/4 (Τηλ. 210 9248534, 210 9248065 και www.icon.grinfo@icon.Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.