WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Connect με την αγορά εργασίας!

Γίνετε πρώτοι εσείς experts στα Social Media και εξασφαλίστε δουλειά!

CUCΤο πιο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών στα Social Media και την ψηφιακή επικοινωνία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τo City Unity College.

Αποκτώντας κάποιος εξειδίκευση στα Social Media εξασφαλίζει μια θέση εργασίας σε όλους σχεδόν τους κλάδους της αγοράς ως Social Media Specialist, Social Media Manager, Social Media Strategist, Social Media Consultant, Social Media Copywriter, Community Manager, μέσα από το νέο καινοτόμο πρόγραμμά μας.

Το Diploma in Social Media ξεκινάει στις 6 Απριλίου και ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Αποτελείται από 7 ενότητες μαθημάτων (σε σύνολο 80 ωρών διδασκαλίας/ομιλιών) και  απευθύνεται σε:

•Στελέχη Marketing, PR και Communications εταιρειών και οργανισμών

•Πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, ανεξαρτήτως ειδικότητας

•Επαγγελματίες και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται  να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση των Social Media ως μέσου επαγγελματικής προβολής για την ενίσχυση του brand name τoυς.

•Δημοσιογράφους

•Φοιτητές marketing, δημοσιογραφίας δημοσίων σχέσεων και πληροφορικής

•Απόφοιτους Λυκείου, Σπουδαστές ΙΕΚ (παράλληλη φοίτηση) και απόφοιτους ΙΕΚ

CUC-Connect

Επιπλέον, με την απόκτηση του Diploma in Social Media το City Unity College δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να συνεχίσουν τις σπουδές σας στο Κολέγιο στο ακαδημαϊκό πρόγραμμα για την απόκτηση του Bachelor of Science in Communications – Social Media από το City University of Seattle, με προνομιακή τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://www.cityu.gr/gr/Content/2/1376/0/Diploma-in-Social-Media.html ή να επικοινωνήσει με το Κολέγιο τηλεφωνικά στο 210-3243222 ή στέλνοντας email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

#Connect to Success With City Unity College!!! 

Πληροφορίες για το City Unity College

Το City Unity College ιδρύθηκε στη χώρα μας το 1999 ως εξουσιοδοτημένο παράρτημα του City University of Seattle (USA) στην Αθήνα, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Το City Unity College έχει λάβει επίσημη Άδεια Λειτουργίας από το Υπουργείο Παιδείας.  

Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες:
Καλέστε μας: 210 3243222 (admissions office)
Στείλτε μας e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή fax στο 210 3225253
Επισκεφθείτε το site μας: www.cityu.gr


Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.