WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης στα Logistics

Προσφέρεται και με τη μέθοδο του Distance Learning για φοιτητές από την επαρχία

 

 

mediterranTην έναρξη του β’ κύκλου εγγραφών για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Επαγγελματικής Εξειδίκευσης Executive Diploma in Logistics, που προσφέρει σε συνεργασία με το London Centre of Management (LCM) για το εαρινό εξάμηνο σπουδών του 2012, ανακοινώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι ένα έτος, η γλώσσα διδασκαλίας είναι η ελληνική  και σε ότι αφορά τον τρόπο παρακολούθησης προσφέρεται part time χωρίς να απαιτείτε καθημερινή φυσική παρουσία (δύο απογεύματα / εβδομάδα ή Παρασκευή απόγευμα & Σάββατο πρωί). Επιπλέον το πρόγραμμα προσφέρεται και με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως φοίτησης (distance Learning) με φυσική παρουσία ένα Σάββατο το μήνα.

Ο τρόπος αξιολόγησης των φοιτητών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων (case studies) και  ερωτήσεις κριτικής αξιολόγησης ενώ η πτυχιακή εργασία εκπονείτε σε θέμα συνδεδεμένο με τον εργασιακό χώρο του κάθε φοιτητή. Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί, εργαζόμενοι και στελέχη χωρίς πρώτο πτυχίο οι οποίοι όμως διαθέτουν εργασιακή εμπειρία, πτυχιούχοι και φοιτητές ΑΕΙ/ ΤΕΙ/ Κολεγίων ανεξαρτήτως ειδικότητας, που εργάζονται ή επιθυμούν να εργαστούν στο συγκεκριμένο αντικείμενο, ελεύθεροι επαγγελματίες και απόφοιτοι ΙΕΚ αντίστοιχων ειδικοτήτων με εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών.

Το περιεχόμενο του προγράμματος περιλαμβάνει τις εξής ενότητες: : Εισαγωγή στην Θεωρία και Πρακτική των Logistics, Πληροφοριακά Συστήματα Διαχείρισης Logistics, Διεθνές Εμπόριο και Συναλλαγές, Επιχειρησιακή Πολιτική & Στρατηγική, Πολιτική & Διοίκηση των Μεταφορών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής στο admissions office του Mediterranean College. Στοιχεία Επικοινωνίας: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210-8899600, e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ,  www.medcollege.edu.gr 

To Mediterranean College στα Social Media:

Facebook:https://www.facebook.com/mediterraneancollege

Twitter:https://twitter.com/#!/medcollege1

YouTube:https://www.youtube.com/mediterraneancollege 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.