WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

papeiΗ Ελλάδα του σήμερα δεν είναι μόνο η Ελλάδα της κρίσης.  Κοιτάζοντας γύρω μας τα παραδείγματα επιτυχημένων, νέων Ελλήνων επιχειρηματιών είναι πολλά.

Την Παρασκευή 16/03/2012, και ώρα 10.00 - 15.00, το  Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς σας προσκαλεί σε μια προσπάθεια διαφορετικής ανάγνωσης της κρίσης.

Μια προσπάθεια που εστιάζει στους ανθρώπους που πρωτοτύπησαν, ρίσκαραν και δε συμβιβάστηκαν, ανθρώπους που συνδύασαν τον ενθουσιασμό τους με το επιχειρηματικό πνεύμα, τις ιδέες με την προσπάθεια και την μεθοδικότητα, είδαν τις δυσκολίες σαν πρόκληση και πέτυχαν!

Μαζί με αυτό, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ο Διαγωνισμός Υποβολής Νέων Επιχειρηματικών Ιδεών -που θα διαρκέσει για δύο μήνες από την ημερομηνία της παρουσίασης και που παρέχεται μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης με την υποστήριξη - και τη βράβευση της νικήτριας πρότασης από την CHIEFAIM.

Επιπλέον, θα υπάρξει ενημέρωση για τις δράσεις στήριξης της Επιχειρηματικότητας μέσα από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (ΜΟ.ΚΕΠ.) αλλά και το πρόγραμμα Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες και το θεσμό των Future Leaders.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι:

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012, στην Αίθουσα Συνεδρίων (Πορτοκαλί Αμφιθέατρο) του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καραολή & Δημητρίου 80 στον Πειραιά. Η Είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, είναι όμως απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 210 414 2562.

*Δείτε την αφίσα της εκδήλωσης.

 

Καθηγητής Νικόλαος Γεωργόπουλος

Επιστημονικός Υπεύθυνος

Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πειραιώς

Ζέας 80 - 82, Πειραιάς, 185 34

Τηλ. 210 414 2562,

email: gdiasyn@unipi.gr

www.career.unipi.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.