WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ CHEF SCHOOL

xinis-edu-festival

Πάμε ΜΑ-ΓΕΙΡΕΥΟΝΤΑΣ!

Το κορυφαίο chef school του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, με όπλο τις υψηλές μαγειρικές του επιδόσεις, βάζει τα δυνατά του για να «στρώσει» ένα «τραπέζι»… 10 δωρεάν σεμιναρίων σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια των οποίων πεπειραμένοι εισηγητές και επαγγελματίες του χώρου της μαγειρικής θα μεταδώσουν στους συμμετέχοντες τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης και του ευ ζην!

Το Chef School του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή παρουσιάζει τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, το πρωτοποριακό και άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα «Τα οφέλη των ζυμαρικών στη ζωή μας». Θα ακολουθήσουν σημαντικά σεμινάρια πάνω σε ποικίλα θέματα του επισιτισμού.

Μεταξύ των σεμιναρίων που θα πραγματοποιηθούν σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη θα είναι τα εξής:

1.         «Η Ελληνική Κουζίνα», Τρίτη 13/3

2.         «Ο Chef & οι διατροφικές συνήθειες του πελάτη», Τετάρτη 14/3

3.         «Ο σωστός συνδυασμός κρασιού & φαγητού», Πέμπτη 15/3

4.         «Λάδι: Από το δέντρο στο πιάτο μας», Παρασκευή 16/3

Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κλαδικός χορηγός επικοινωνίας της εβδομάδας Επισιτισμού είναι το www.homefood.gr  

Όσοι επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τα παραπάνω σεμινάρια και να αποκτήσετε το FREE X.E.F. – V.I.P. PASS, το οποίο θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε δωρεάν όλες τις εκδηλώσεις του XINIS EDU FESTIVAL ‘12 μπορείτε να καλέσετε:

2105279500, 2104120714, 2109640117, 2310552406 

website: www.xinisfestival.edu.gr 

www.facebook.com/xiniseducationfestival  

*Δείτε το πρόγραμμα της εβδομάδας CHEF SCHOOL σε jpg.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.