WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παιδαγωγικές σπουδές. Ανοιχτή πόρτα στην αγορά εργασίας.

mediterranΟι σπουδές στο τμήμα Παιδαγωγικών του Mediterranean College, ανοίγουν δρόμους για την αγορά εργασίας. Η ζήτηση για εξειδικευμένες παιδαγωγούς παραμένει υψηλή και το επάγγελμα της παιδαγωγού είναι ένα από τα επαγγέλματα που προσφέρουν αίγλη, καλύπτοντας παράλληλα τις εσωτερικές ανάγκες  κάθε παιδαγωγού, εφόσον  προϋποθέτει αγάπη γι αυτό που κάνει. Το τμήμα Παιδαγωγικών Σπουδών του Mediterranean College, αποτελεί ένα κορυφαίο χώρο διδασκαλίας, που παρέχει στους φοιτητές στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις που αποτελούν προϋπόθεση για την επαγγελματική και επιστημονική τους  σταδιοδρομία.

Το Mediterranean College, προετοιμάζει τους φοιτητές τους για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της προσχολικής αγωγής ενώ παράλληλα τους προσφέρει τη δυνατότητα της περεταίρω επαγγελματικής εξειδίκευσης και της συνέχισης των σπουδών τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το πρόγραμμα ΒΑ (Hons) Early Childhood Studies του Mediterranean College, απευθύνεται σε απόφοιτους Λυκείου, σε απόφοιτους ιδιωτικών και δημοσίων ΙΕΚ από τις ειδικότητες προσχολικής αγωγής, καθώς και σε αποφοίτους HND Παιδαγωγικών, που θέλουν να αποκτήσουν πανεπιστημιακό πτυχίο. Χαρακτηριστικό του προγράμματος του Mediterranean College, είναι η πρακτική άσκηση διάρκειας 400 ωρών, σε συνεργαζόμενους με το κολέγιο φορείς. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι φοιτητές σπουδάζουν και κατανοούν  τα θέματα προσχολικής αγωγής που εφαρμόζονται σε παιδιά από 0 έως 8 ετών και διερευνούν  τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον τομέα των παιδαγωγικών υπηρεσιών, εξετάζοντας την παιδική ηλικία από  διαφορετικές παιδαγωγικές σκοπιές και επιστημονικές προσεγγίσεις. Το πρόγραμμα δίνει  ιδιαίτερη έμφαση στην ανεξάρτητη μάθηση και στην πρακτική και χρησιμοποιεί ποικίλες μεθόδους διδασκαλίας, όπως διαλέξεις, εργαστήρια (workshops) και ομαδικές συζητήσεις.

Το τμήμα Παιδαγωγικών του Mediterranean College, προσφέρει επιπλέον προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στους τομείς των Μαθησιακών Δυσκολιών και της Λογοθεραπείας που προσφέρουν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να ενισχύσουν τα προσόντα τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους αναπτύσσοντας απόλυτα εξειδικευμένες συμβουλευτικές δεξιότητες. Οι απόφοιτοι του Παιδαγωγικού Τμήματος του Mediterranean College, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαφορετικούς επαγγελματικούς δρόμους  για αυτό και δεκάδες φοιτητές επιλέγουν για παιδαγωγικές σπουδές κάθε χρόνο το Mediterranean College.

Mediterranean College. The Power of Knowledge! Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Τηλ. 210 88 99 600, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.medcollege.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.