WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σπουδές που υπερέχουν σε περιζήτητους τομείς της Μηχανικής και των Κατασκευών

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ –  ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

mediterranΗ Σχολή Μηχανικών του Mediterranean College καλύπτει το κενό της ελληνικής αγοράς προσφέροντας προγράμματα ανώτερης επαγγελματικής εκπαίδευσης στους τομείς της Μηχανικής και των Κατασκευών, σε συνεργασία με το Βρετανικό εκπαιδευτικό φορέα Edexcel International.

Οι πανεπιστημιακές σπουδές του Mediterranean College ανοίγουν τις πόρτες της σταδιοδρομίας εκατοντάδων νέων, καλύπτοντας σύγχρονες εξειδικεύσεις με υψηλή ζήτηση στις ειδικότητες του Μηχανολόγου Μηχανικού, του Πολιτικού Μηχανικού και του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού. Η ζήτηση για τις παραπάνω εξειδικεύσεις είναι ιδιαίτερα υψηλή και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον. Με την υποστήριξη του Career Office, οι απόφοιτοι του Mediterranean College, εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για την πιο επιτυχημένη καριέρα και εάν θέλουν συνεχίζουν τις σπουδές τους για την απόκτηση Bachelor. Η φοίτηση σε όλα τα παραπάνω  είναι διετής και οδηγεί στην απόκτηση HND από το Edexcel International, ενός  πιστοποιημένου επαγγελματικού τίτλου σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου με διεθνή αναγνώριση και αποδοχή.

To Mediterranean College, με τη συνδρομή κορυφαίων ακαδημαϊκών συνεργατών, προσφέρει προγράμματα υψηλής ποιότητας  και κύρους, γι αυτό και οι απόφοιτοι του Mediterranean College διακρίνονται στις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου.

Για σπουδές με επαγγελματικές προοπτικές, στην Ελλάδα, η σχολή Μηχανικών του Mediterranean College, σας προσφέρει επαγγελματική υπεροχή και εξασφαλισμένο μέλλον.

Το Mediterranean College, διαθέτοντας εμπειρία τριάντα πέντε ετών, μεταφέροντας από το 1977 τη Βρετανική εκπαίδευση στη Ελλάδα, με στέρεες ακαδημαϊκές βάσεις, άρτια εκπαιδευτική σύσταση, αξιοπιστία  και αποδοχή από την αγορά εργασίας, σας προσφέρει την πλέον σύγχρονη και αναβαθμισμένη επαγγελματική παιδεία.

Mediterranean College. The Power of Knowledge! Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Τηλ. 210 88 99 600, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.medcollege.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.