WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας στις σπουδές γαστρονομίας και τουρισμού

iekxiniΤο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του στην επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση στους τομείς Επισιτιστικών και Τουριστικών Επαγγελμάτων, σας προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη επαγγελματική κατάρτιση σε περιζήτητες και ανταγωνιστικές ειδικότητες, που σας οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία. Εξάλλου ο τομέας του Τουρισμού, ίσως είναι από τους μοναδικούς τομείς στην οικονομική ζωή της χώρας, που συνεισφέρει στην ανάπτυξη, προσφέροντας περισσότερες από πενήντα χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας ετησίως. Με την μακρόχρονη και καταξιωμένη πορεία του στους τομείς επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αποτελεί σήμερα την πρώτη επιλογή εκατοντάδων σπουδαστών που διακρίνονται για τις επαγγελματικές τους επιτυχίες στους κλάδους της υψηλής γαστρονομίας, των ξενοδοχειακών και του τουρισμού.  

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσφέρει υψηλού επιπέδου γαστρονομική και τουριστική εκπαίδευση και κατάρτιση, που αποδεικνύεται από τις διακρίσεις και βραβεύσεις των σπουδαστών του σε διεθνείς διαγωνισμούς και διοργανώσεις. Ακόμη, μέσα από ένα κορυφαίο θεσμό, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, το «XINIS EDUCATION FESTIVAL», προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές τους να δημιουργήσουν το πιο ισχυρό βιογραφικό, μέσα από κορυφαίες εκπαιδευτικές διοργανώσεις. 

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, εκπαιδεύονται από κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες, στα πιο εξελιγμένα εργαστήρια. Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σας προσφέρει σπουδές στις πιο ανταγωνιστικές ειδικότητες στους τομείς: 

α. Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής: Chef Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας, Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης, Βοηθός Μαγειρικής Τέχνης για αποφοίτους Γυμνασίου και Β. Αρτοποιού – Ζαχαροπλάστη για αποφοίτους Γυμνασίου. 

β. Τουρισμού: Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας, Bartender, Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου, Υπεύθυνος Υποδοχής και Φιλοξενίας, Ειδικός Αεροπορικών Εταιριών.

Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 , Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117 ,Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406 & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191

website: www.iek-xini.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.