WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Αλλαγή Ημερομηνίας Αιτήσεων για Μεταπτυχιακά του HWU

CEMSΤο School of the Built Environment του Heriot Watt University Εδιμβούργου (HWU) αποφάσισε να αλλάξει την ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων για την περίοδο Ιανουαρίου 2012. Πλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά στο CeMS (www.cems.gr) μέχρι τις 9 Ιανουαρίου. Υπάρχει λοιπόν περισσότερος χρόνος τώρα.

Τα προγράμματα του School of the Built Environment, τα οποία είναι, ως γνωστόν, πιστοποιημένα από το Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) και μπορεί κανείς να ξεκινήσει τον Ιανουάριο είναι τα εξής:

Αξίζει να σημειωθεί ότι το HWU βραβεύθηκε πρόσφατα από το Sunday Times University Guide ως το Καλύτερο Σκωτσέζικο Πανεπιστήμιο της Χρονιάς 2011/12. Το CeMSCentre of European Management Studies (www.cems.gr) συνεργάζεται με το Κορυφαίο Πανεπιστήμιο προσφέροντας εξαιρετική υποστήριξη στα εξ αποστάσεως προγράμματά του (MBA Γενικό και με Εξειδικεύσεις, MSc, Διδακτορικό).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα και τη διαδικασία αποδοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με το CeMS στα τηλ. 210 9248356, 210 9200171 και στα www.cems.gr, info@cems.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.