WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρέθηκαν κοντά στα παιδιά του Κέντρου Βρεφών ΜΗΤΕΡΑ

iekxiniΓια ακόμη μια χρονιά, ο τομέας Παιδαγωγικών Σπουδών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρέθηκε δίπλα στην πιο ευαίσθητη κοινωνική ομάδα, τα παιδιά και διοργάνωσε μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο Κέντρο Βρεφών « ΜΗΤΕΡΑ ».

 

Η γιορτή αυτή διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια με πρωτοβουλία του καθηγητή και προέδρου του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή, κ. Σοφοκλή Ξυνή και είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα παιδιά, το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας.

 

Η Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Βρεφών « ΜΗΤΕΡΑ » στο Ίλιον

 

Τριάντα έξι παιδάκια, ηλικίας 2-7 ετών, ένιωσαν ζεστασιά και αγάπη και ψυχαγωγήθηκαν από τις σπουδάστριες των Παιδαγωγικών Σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ενώ όλα τα υπέροχα γλυκά της ημέρας ετοίμασαν με αγάπη οι σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (CHEF)» του ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, το θεατρικό παιχνίδι με τίτλο Ποιος έκλεψε τον χρόνο? , τα παραμύθια και οι παραδοσιακές λιχουδιές, όπως επίσης και το εντυπωσιακό παιδαγωγικό παιχνίδι – δραστηριότητα: Αναγνώρισε ποιός είμαι κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων και τα παιδιά απόλαυσαν τη στοργή και τη φροντίδα που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη.

Η ενέργεια αυτή αποτελεί συνέχεια μιας ευρύτερης συνεργασίας και προσφοράς σε κοινωνικούς φορείς και μη κυβερνητικές οργανώσεις.

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε άφθονα δώρα, με την ευγενική χορηγία πολλών εταιριών, οι οποίες και στήριξαν χορηγικά τη σημαντική αυτή εκδήλωση.

CHIPITA INTERNATIONAL, HASBRO ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ, LAPIN HOUSE,  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ,  ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗΣ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΩΡΙΩΝ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΒBΑΛΑΣ, PICCOLO MONDO, MINI RAXEVSKY, JOHNSON & JOHNSON , CROCODILINO MOVEDO AE, ERSA , ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ALLOUETE, FELICITA

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.