WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

H iCon στηρίζει το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης

ICON_newΣτα πλαίσια την Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η iCon International Training (www.icon.gr, 210 9248534) υποστηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος. Ο σκοπός των «Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος» είναι να επαναφέρουν τα παιδιά, που δεν μπορούν να μεγαλώσουν με τους φυσικούς τους γονείς, στο φυσικό κοινωνικό κύτταρο, την οικογένεια. Έχοντας ως αποστολή την προστασία του δικαιώματος όλων των παιδιών να βιώνουν αρμονικά την παιδική τους ηλικία, τα Παιδικά Χωριά SOS δημιουργούν «Οικογένειες» για παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και τα βοηθούν να κτίζουν το δικό τους μέλλον και να επιστρέφουν δημιουργικά στην κοινωνία.

Παιδικό Χωριό SOS Βάρης
τηλ: 210 - 89 707 89
www.sos-villages.gr

Στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα και ως κοινωνία, η ηθική και υλική υποστήριξη από όλους μας σε φορείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα είναι αναγκαία όσο ποτέ. Πρόσφατα λοιπόν η iCon, στα πλαίσια της κοινωνικής της δράσης, συνέλλεξε και προσέφερε δέματα με παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, ενώ παράλληλα προτρέπει και τους σπουδαστές, αποφοίτους και μέλη του “Success & fun icon club” (sfic) να συνεχίσουν να μαζεύουν τέτοια είδη και να προσφέρουν την αγάπη τους στα παιδάκια με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και παράλληλα, όποιοι μπορούμε να στηρίζουμε οικονομικά τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», ο οποίος επίσης αξίζει την υποστήριξή μας.

 

Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Αιγίου 6-8, 115 27 Γουδί, Αθήνα

τηλ: 210 74 85 000 / φαξ: 210 77 72 421

E-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

web: www.floga.org.gr / www.icccpo.org


Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.