WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Διοργάνωση Ανοικτής Συζήτησης – Παρουσίασης με θέμα: «Mobile Computing: Δράσεις και Εργαλεία»

mediterranΗ Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, διοργανώνει την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011, ώρα 18:00-19:30, ανοικτή συζήτηση – παρουσίαση με θέμα: «Mobile Computing: Δράσεις και Εργαλεία», που θα πραγματοποιηθεί στο Lecture Hall του Κολεγίου.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης είναι : α) Κος Κωνσταντίνος Πολυχρόνης- Founder and Chief Software Engineer at PinApps.com, Founder of AndroidGreece.gr, «Android Applications, Επιχειρηματικές Δράσεις και Προκλήσεις», β) Κος Δημήτρης Γκανάτσιος – Academic Programs Manager at Microsoft Hellas, «Μια εισαγωγή στο Windows Phone 7.5 (Mango)», γ) Ομάδα νικητών Imagine Cup 2011, παρουσίαση από Κο Πτερνέα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους του Κολεγίου, σε φοιτητές και αποφοίτους  ΑΕΙ / ΤΕΙ/ Κολεγίων και Πανεπιστημίων του εξωτερικού, Πληροφορικής καθώς και σε σπουδαστές και αποφοίτους δημοσίων και ιδιωτικών ΙΕΚ, τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.

Δηλώσεις Συμμετοχής, στην κεντρική Γραμματεία του Mediterranean College: Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα, τηλ. 210 8899 600, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.