WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Επιδότηση Διδάκτρων 25%, για τα Προπτυχιακά Προγράμματα της Σχολής Μηχανικών

MC-ENGINEERING

Η Σχολή Μηχανικών  του Mediterranean College,  στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Κολεγίου, διαμόρφωσε και προσφέρει ένα Ειδικό Πρόγραμμα Επιδότησης Διδάκτρων 25%, που απευθύνεται σε επαγγελματίες καθώς και σε όσους επιθυμούν να συμμετέχουν στα κορυφαία προπτυχιακά προγράμματα σπουδών της Σχολής Μηχανικών,  που προσφέρει το κολέγιο σε συνεργασία με τον Edexcel International και οδηγούν στην απόκτηση H.N.D. 

Το ειδικό πρόγραμμα επιδότησης διδάκτρων με έκπτωση 25%, αφορά τα παρακάτω  προπτυχιακά  προγράμματα  που οδηγούν στην απόκτηση Higher National Diploma (HND / Edexcel International) :  

1.Πολιτικών Μηχανικών - HND in Civil Engineering

2.Μηχανολόγων Μηχανικών - HND in Mechanical Engineering

3.Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός - HND in Construction (Architectural Design)

Το HND είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματικός (vocational) τίτλος σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου, με διεθνή αναγνώριση, καθότι το δίπλωμα εκδίδεται απ' ευθείας από το Edexcel International, έναν φορέα που υπάγεται στο Βρετανικό Υπουργείο Παιδείας. 

Τα παραπάνω  προγράμματα HND απευθύνονται: 

  • Σε απόφοιτους Λυκείων, ΕΠΑΛ και ΤΕΕ που θέλουν να ξεκινήσουν σπουδές πανεπιστημιακού επιπέδου στο βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα, αλλά στην ελληνική γλώσσα.  
  • Σε εργαζόμενους που θέλουν να αποκτήσουν επιπλέον γνώσεις και εφόδια στην εργασία τους καθώς και σε εκείνους που επιθυμούν να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. 
  • Σε εμπειροτέχνες που κατέχουν τις πρακτικές γνώσεις, αλλά θέλουν να τις θωρακίσουν και να τις διευρύνουν.
  • Σε πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ και Κολεγίων συγγενικών ειδικοτήτων, ως διεύρυνση ή περαιτέρω εξειδίκευση στις σπουδές τους, καθώς και σε φοιτητές που επιθυμούν να αποκτήσουν εφαρμοσμένες γνώσεις και ένα πτυχίο με αντίκρισμα, το οποίο θα τους οδηγήσει στην αγορά εργασίας.
  • Σε σπουδαστές ΙΕΚ συγγενικών ειδικοτήτων για διεύρυνση των γνώσεων τους και αναβάθμιση του πτυχίου τους.   

Η γλώσσα διδασκαλίας για τα παραπάνω προγράμματα είναι Ελληνική.

Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη:  Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.