WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Επιδότηση Διδάκτρων 25%, για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής

MedCol-PowerOfKnowledge

Από 22/9/2011 έως 7/10/2011

Οι Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής του Mediterranean College,  στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Κολεγίου,

διαμόρφωσαν και προσφέρουν ένα Ειδικό Πρόγραμμα Επιδότησης Διδάκτρων 25%, που απευθύνεται σε επαγγελματίες,  που επιθυμούν να συμμετέχουν στα κορυφαία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, στους τομείς της Διοίκησης Επιχειρήσεων, του Marketing και των Δικτύων Η/Υ, που προσφέρει το κολέγιο σε συνεργασία με το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby.

 

Το ειδικό πρόγραμμα επιδότησης διδάκτρων με έκπτωση 25%, αφορά τα παρακάτω μεταπτυχιακά προγράμματα:

1) MBA – Master of Business Administration (ελληνόφωνο/αγγλόφωνο):

Ένα από τα λίγα MBA που έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με το CMI (Chartered Management Institute, UK), από το οποίο έχει πιστοποιηθεί. Οι απόφοιτοι αποκτούν το Level 7 Diploma in Strategic Leadership and Management του CMI και μπορούν να γίνουν CMI Chartered Managers κατόπιν αίτησης. Απευθύνεται και σε μη πτυχιούχους, με διοικητική εμπειρία.

2) Masters: MSc Marketing
Τo παραπάνω μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρίες της αγοράς ώστε να εξασφαλίζει άμεση απορρόφηση των απόφοιτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η σχεδίαση ενός καινοτόμου μαθήματος, του Marketing Metrics, που εξοπλίζει τους συμμετέχοντες με δεξιότητες περιζήτητες από την αγορά.


3) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σχολής Πληροφορικής (Master): MSc Computer Networks.

Το εργαστηριακό τμήμα του προγράμματος διεξάγεται σε προσομοιωτή δικτύου (network development suite) στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και περιλαμβάνει καινοτόμα μαθήματα σε κινητά και ασύρματα δίκτυα. Απευθύνεται και σε μη πτυχιούχους, με εργασιακή εμπειρία στα δίκτυα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College είναι Πιστοποιημένη Ακαδημία της Cisco.

Η γλώσσα διδασκαλίας για τα παραπάνω προγράμματα είναι Ελληνική ή Αγγλική, ενώ παρέχονται δυνατότητες full- time ή part time φοίτησης.

Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη:  Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr


Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.