WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Σπούδασε Παιδαγωγικά μόνο στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και απόκτησε το πιο ισχυρό βιογραφικό

IEKXini-kids
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αποτελεί το ισχυρό όνομα στις σπουδές Παιδαγωγικών που σας βοηθά να αποκτήσετε το πιο ισχυρό βιογραφικό και να διακριθείτε επαγγελματικά. Στις πιο εξελιγμένες δομές κατάρτισης, προσφέρει υψηλού επιπέδου επαγγελματική εκπαίδευση και ποιότητα στις σπουδές σας, στα πλέον άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια, πιστά αντίγραφα των μελλοντικών επαγγελματικών σας χώρων.

 

Στον τομέα Παιδαγωγικών σπουδών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μπορείτε να σπουδάσετε Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Παιδαγωγός παιδιών με Ειδικές Ανάγκες.

Οι απόφοιτοι του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ξεχωρίζουν και διακρίνονται στον επαγγελματικό στίβο, για το υψηλό επίπεδο σπουδών που διαθέτουν, εφόσον κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, έχουν τη μοναδική δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που τους προσφέρουν επιπλέον εφόδια, έτσι ώστε να καταστούν ικανοί να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις  της εκπαίδευσης και της αγωγής των παιδιών σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ,  στα άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια που διαθέτει, με τη συνδρομή υψηλού επιπέδου και προσόντων έμπειρου εκπαιδευτικού δυναμικού, παρέχει μέσα από ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα  θεωρητικής και εργαστηριακής εκπαίδευσης, όλα τα εχέγγυα που απαιτούνται για την επαγγελματική απορρόφηση των αποφοίτων του από την αγορά εργασίας. 

Μέσα από τον θεσμό της πρακτικής άσκησης και κυρίως μέσα από ένα πλήθος δημιουργικών δραστηριοτήτων, οι μελλοντικοί παιδαγωγοί του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αναδεικνύουν το ταλέντο και τον επαγγελματισμό τους, και αποκτούν  περεταίρω επαγγελματικές δεξιότητες και προσόντα, που τους καθιστούν περιζήτητους. Για το λόγο αυτό άλλωστε οι απόφοιτοι του τομέα Παιδαγωγικών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στελεχώνουν δημόσιους και δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, τους μεγαλύτερους βρεφονηπιακούς και παιδικούς ιδιωτικούς σταθμούς της χώρας καθώς και τα μεγαλύτερα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής. 

Ακόμη στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μέσα από ένα κορυφαίο θεσμό, που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης, το «XINIS EDUCATION FESTIVAL», θα έχετε τη μοναδική  δυνατότητα να δημιουργήσετε το πιο ισχυρό βιογραφικό, μέσα από κορυφαίες εκπαιδευτικές διοργανώσεις και περισσότερα από 140 δωρεάν σεμινάρια.

Οι σπουδές παιδαγωγικών επαγγελμάτων στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ σας προσφέρουν τις καλύτερες προοπτικές για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σ’ ένα από τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα, κοινωνικής προσφοράς. ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας στα Παιδαγωγικά.

Info: Αθήνα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 800 11 91 91 91, www.iek-xini.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.