WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

IEK ΞΥΝΗ. To Κορυφαίο ΙΕΚ στη Γαστρονομική και Τουριστική Εκπαίδευση

IEKXini-chef

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έχει καταξιωθεί στο χώρο των επισιτιστικών και τουριστικών επαγγελμάτων, με την απόσπαση χρυσών βραβείων, σε διεθνείς διαγωνισμούς και fora γαστρονομίας, αναδεικνύοντας το ταλέντο, τον επαγγελματισμό των σπουδαστών του καθώς και το υψηλό επίπεδο σπουδών που διαθέτουν. Το ισχυρό όνομα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και η υπεροχή του στα τουριστικά επαγγέλματα επισφραγίζεται από ισχυρές συνεργασίες, με επαγγελματικούς φορείς, ενώσεις και κορυφαίες εταιρίες του κλάδου. Στα πιο εξελιγμένα εργαστήρια, στις σύγχρονες δομές κατάρτισης που διαθέτει σε τέσσερις μεγάλες πόλεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στον τομέα των γαστρονομικών και τουριστικών  επαγγελμάτων, προσφέρει υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ποιότητα στις σπουδές σας από κορυφαίους και καταξιωμένους επαγγελματίες, στις ειδικότητες:

 

Chef Διεθνούς και Ελληνικής Κουζίνας, Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης, Βοηθός Μαγειρικής Τέχνης για αποφοίτους Γυμνασίου και Β. Αρτοποιού – Ζαχαροπλάστη για αποφοίτους Γυμνασίου, Ειδικός Ξενοδοχειακών Υπηρεσιών και Τροφοδοσίας, Bartender, Υπάλληλος Τουριστικού Γραφείου, Υπεύθυνος Υποδοχής και Φιλοξενίας και Ειδικός Αεροπορικών Εταιριών.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσφέρει αναγνωρισμένο κρατικό δίπλωμα τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ε.Ε., επιπλέον μοριοδότηση στους διαγωνισμούς  του Α.Σ.Ε.Π.  για διορισμό στο δημόσιο, κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, αναβολή στράτευσης και δωρεάν εξειδικευμένα σεμινάρια μέσα από το «XINIS EDU FESTIVAL», ένα θεσμό που αποτελεί τη μεγαλύτερη καινοτομία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της χώρας. Στις πιο σύγχρονες δομές κατάρτισης το ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προσφέρει την πλέον αναβαθμισμένη επαγγελματική εκπαίδευση στα επισιτιστικά  και τουριστικά επαγγέλματα. ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Σύμβολο επαγγελματικής επιτυχίας.

Info: Αθήνα, Πειραιάς, Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, τηλ. 800 11 91 91 91, www.iek-xini.edu.gr


Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.