WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΕΣ ΝΑΙ στην Εκπαίδευση μέσα από τη Hip Hop underground σκηνή

IEK-XINI-Tehnopolis

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, όλοι βρεθήκαμε στην «Τεχνόπολις», στο Γκάζι, για το πιο «τρελό, ριζοσπαστικό» και πάνω από όλα νεανικό φεστιβάλ μουσικής της χρονιάς... Το 4th Athens Hip Hop Festival...

Πως αλλιώς μπορεί η νεολαία να υποδεχτεί τη νέα ακαδημαϊκή  χρονιά; Μα φυσικά με τους ήχους της αγαπημένης της μουσικής.

Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για τέταρτη συνεχή χρονιά βρέθηκαν στο πλευρό της νεολαίας, στηρίζοντας την πιο επιδραστική μουσική των τελευταίων δεκαετιών παγκοσμίως.

Το 15 μέτρων περίπτερο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ φιλοξένησε όλους τους HIP HOP καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ, όπως οι διαχρονικοί «Αρτέμης/Ευθύμης», ο δυναμικός «Τάκι Τσαν», τα κυρίαρχα «Βόρεια Αστέρια» από τη Θεσσαλονίκη, οι «Professional Sinnerz» και ο «Κόμης Χ», οι «Σκιές», ο άρχοντας του stage «Phyrosun» και ο ασταμάτητος «Ραψωδός Φιλόλογος.

Οι καλλιτέχνες αυτοί φωτογραφήθηκαν στο περίπτερο των ΙΕΚ ΞΥΝΗ και μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του πιο HIP-HOP ΙΕΚ της χώρας.

Επίσης τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, έδωσαν το πρώτο βραβείο στην ομάδα break danceHang Over”, η οποία συμμετείχε στο Battle of Athens ’11, στον απόλυτο διαγωνισμό break dance που διοργάνωσε ο εμπειρότερος στη χώρα μας αλλά και στο εξωτερικό Τόλης Αριστείδου.

Αθήνα: Πατησίων 31, Τηλ.: 210 5279500 , Πειραιάς: Φίλωνος 39, Τηλ.: 210 4120714

Γλυφάδα: Λ. Βουλιαγμένης 67 & Αχιλλέως, Τηλ.: 210 9640117 ,Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9, Τ: 2310552406 & τηλέφωνο χωρίς χρέωση: 800-11-919191

website: www.iek-xini.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.