WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ενημερωτική Παρουσίαση (info session) στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος

InterHellenUni2

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος δίνει την δυνατότητα σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να παρακολουθήσουν μια ενημερωτική παρουσίαση, την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011 στις 5 το απόγευμα. Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο από τον προσεχή Οκτώβριο, έχουν ακόμα χρόνο να καταθέσουν την αίτησή τους για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Διεθνούς Πανεπιστημίου. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας. 

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο του Διεθνούς Πανεπιστημίου και θα αφορά τα προγράμματα σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αίτησης και το πρόγραμμα υποτροφιών. Οι παρευρισκόμενοι επίσης θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με φοιτητές, ακαδημαϊκούς και το προσωπικό του ιδρύματος. 

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.ihu.edu.gr ή στα τηλέφωνα 2310807528- 29 -32 ή με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ταυτότητα

Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος Tο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος (www.ihu.edu.gr) ιδρύθηκε το 2005 (νόμος 3391) και αποτελεί το πρώτο δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο, που προσφέρει προγράμματα σπουδών αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα. Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο λειτουργούν τρεις Σχολές: 

  • Η Σχολή Οικονομίας και Διοίκησης, η οποία προσφέρει τρία μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: Executive MBA, MSc in Management, MSc in Banking & Finance
  • Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών, η οποία προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών: MA in Black Sea Cultural Studies
  • Η Σχολή Επιστημών Τεχνολογίας, η οποία προσφέρει δύο μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών: MSc in Energy Systems (με δύο κατευθύνσεις: Energy Systems Management, Renewable Energy) και MSc in Information and Communication Technology Systems (με τέσσερις κατευθύνσεις: Information Systems Management, Communication Systems Management, Health Information Systems, Information Systems for Sustainable Growth (Green ICT)).

 

 

 

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.