WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ενημέρωση για το κοινό του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και του Athenian College σχετικά με το “BACHELOR ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ”

iekdomi-athenian

Αναφορικά με τις διαφημιστικές καταχωρίσεις του ΙΕΚ ΔΟΜΗ και του Athenian College με θέμα «Το εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς, Bachelor σε 1 χρόνο στα Ελληνικά» σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, θα θέλαμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:
Είναι δεδομένη και αδιαπραγμάτευτη η επιλογή μας να συμμορφωνόμαστε προς την κείμενη νομοθεσία αλλά και προς τις υποδείξεις των Αρχών που έχουν την εποπτεία του ΙΕΚ Δομή και του Athenian College. 

Στο πλαίσιο αυτό, θα θέλαμε να τονίσουμε τα εξής:

-       Σπουδάζοντας στο Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ, οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν σε δύο χρόνια Κρατικό Δίπλωμα, κατόπιν εξετάσεων πιστοποίησης, όπως συμβαίνει σε όλα τα Δημόσια και Ιδιωτικά ΙΕΚ. 

Το Δίπλωμα Πιστοποίησης για τους επιτυχόντες στις εξετάσεις εκδίδεται από το Κράτος και όχι από το ΙΕΚ Δομή.

-       Απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου Bachelor σε 1 χρόνο είναι εφικτή για τους αποφοίτους ΙΕΚ με φοίτηση στο Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης Athenian College, δυνάμει της συνεργασίας μεταξύ του Κρατικού Βρετανικού Πανεπιστημίου Nottingham Trent και του Athenian College. Η απόκτηση Πανεπιστημιακού Πτυχίου Bachelor σε 1 χρόνο δεν είναι εφικτή απευθείας σε αποφοίτους Λυκείου, αλλά προϋποθέτει πρώτα ολοκλήρωση των σπουδών ΙΕΚ.

Το Πτυχίο απονέμεται απευθείας από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο Nottingham Trent και όχι από το Athenian College και αφορά συγκεκριμένες ειδικότητες, όπως ρητά αναφέρονται στην ιστοσελίδα του Κολεγίου.

Πιστεύουμε ότι η διαφημιστική εκστρατεία μας δεν ήταν σε καμία περίπτωση παραπλανητική, αφού σε αυτήν αναφέρονται τα παραπάνω. Παρόλα αυτά και προς αποφυγή εντυπώσεων, αποσύραμε ήδη τις επίμαχες καταχωρίσεις από τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα και αναμορφώνουμε τη διαφημιστική εκστρατεία τόσο του Athenian College, όσο και του ΙΕΚ Δομή σύμφωνα με όσα έχουν υποδειχθεί. 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑ ΝΕΟΛΑΙΑ

Ι.ΙΕΚ ΔΟΜΗ                                                   ATHENIAN COLLEGE

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.