WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

School of Computing του Mediterranean College

CISCO-LAB-MEDITERRANEAN

Υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή εκπαίδευση στην Επιστήμη της Πληροφορικής,  με το κύρος του University Of Derby και της  Σχολής Πληροφορικής  του Κολεγίου

Η Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, σε συνεργασία με το κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, ανακοινώνει την έναρξη υποβολής αιτήσεων για τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα που προσφέρει το κολέγιο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012.

Τα προσφερόμενα προγράμματα είναι:

α. Προπτυχιακά – Bachelors:  BSc (Hons) Computing -Πληροφορική, BSc Computer Networks -Δίκτυα Υπολογιστών.

β. Μεταπτυχιακά – Masters:  MSc Computer Networks – Δίκτυα Υπολογιστών.                               

H Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College, συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία του Computing School του University of Derby, προσφέρει τα παραπάνω  προγράμματα, τα οποία έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με εταιρίες της αγοράς, προσφέροντας  την πιο σύγχρονη γνώση σε θέματα Πληροφορικής και Δικτύων. 

Οι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές της Σχολής Πληροφορικής του Mediterranean College κάνουν την πρακτική τους στα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Κολεγίου, εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα υλικά και λογισμικά, τα οποία προσομοιώνουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας του αυριανού στελέχους Πληροφορικής και Δικτύων. 

Τα εργαστηριακά μαθήματα των προγραμμάτων διεξάγονται σε προσομοιωτή δικτύου (network development suite) στις εγκαταστάσεις του Κολεγίου και περιλαμβάνουν καινοτόμα μαθήματα σε κινητά και ασύρματα δίκτυα, που προσφέρουν στους  φοιτητές πρακτική εμπειρία στη δικτύωση και στις τεχνολογικές εφαρμογές.

Οι καθηγητές των προγραμμάτων είναι επιστήμονες που συνδυάζουν το άρτιο ακαδημαϊκό υπόβαθρο με εκτενή επαγγελματική εμπειρία, ώστε να μεταφέρουν στους φοιτητές τα ζητούμενα και τον τρόπο λειτουργίας της αγοράς.

Ακόμη, η Σχολή Πληροφορικής του  Mediterranean College είναι πιστοποιημένη  από τη Cisco ως Cisco Networking Academy για τα προγράμματα IT Essentials και CCNA.

To Mediterranean College είναι Κέντρο Μεταλυκειακής Εκπαίδευσης, αναγνωρισμένο από το Υπ. Παιδείας για τις δομές του στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη. (Άδεια Λειτουργίας: 92769/ΙΑ/18-8-2010 - ΦΕΚ 1302 Β’ –Αθήνα-, 92800/ΙΑ/6-8-2010 – ΦΕΚ 1248 Β’ –Θεσσαλονίκη-). Αξίζει να σημειωθεί ότι το Mediterranean College, είναι αναγνωρισμένο από το BAC ( British Accreditation Council) ως ίδρυμα που παρέχει ανώτατη εκπαίδευση.  

Η Σχολή Πληροφορικής του  Mediterranean College, από το 1977, μεταφέρει τη Βρετανική Εκπαίδευση στην Ελλάδα. Mediterranean College.  The Power of Knowledge. 

Info: Mediterranean College, Aθήνα:  Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.