WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Μεταπτυχιακών Σπουδών 2011-2012

panaigaiou

1. ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ  ΣΤΑ «ΟΛΙΣΤΙΚΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΚΛΑΣΙΚΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ»

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με τίτλο: «Ολιστικά Εναλλακτικά Θεραπευτικά Συστήματα – Κλασική Ομοιοπαθητική» σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 91178/Β7/08 (ΦΕΚ1912/ 29.12.2006 τεύχος B’). Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα.  

Το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 (Α΄ εξάμηνο) θα εισαχθούν έως και σαράντα  (40) μεταπτυχιακοί φοιτητές. Δικαίωμα υποβολής αίτησης υποψηφιότητας έχουν πτυχιούχοι των Ιατρικών και των Οδοντιατρικών Σχολών του Πανεπιστημιακού τομέα της ημεδαπής ή τμημάτων αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2083/1992. Υποψηφιότητα, επίσης, μπορούν να υποβάλουν και οι τελειόφοιτοι των ανωτέρω Τμημάτων, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών έως την περίοδο των εγγραφών τον Οκτώβριο 2011.

Οι υποψήφιοι υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά: 

(α) Αίτηση

(β) Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

(γ) Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου Ιατρικής ή Οδοντιατρικής. Σε περίπτωση που επίκειται η λήψη πτυχίου ή διπλώματος, οι υποψήφιοι οφείλουν να το προσκομίσουν πριν λήξει η προθεσμία των εγγραφών.

(δ) Επικυρωμένο αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας. 

(ε) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου).

(στ) Τέσσερις (4) πρόσφατες φωτογραφίες τύπου ταυτότητας.Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές επικυρωμένες βεβαιώσεις ισοτιμίας ΔΟΑΤΑΠ.

Ενισχυτικά της υποψηφιότητας μπορούν να κατατεθούν:- Τυχόν Επιστημονικές Δημοσιεύσεις- Συστατικές Επιστολές- Αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας

Η επιλογή των υποψηφίων για Μ.Δ.Ε. γίνεται σε δύο φάσεις:

(α) Στην πρώτη φάση (προεπιλογή),  θα αξιολογηθούν τα δικαιολογητικά που θα υποβάλλουν οι υποψήφιοι (βλ. παραπάνω). 

(β) Στη δεύτερη φάση,  οι υποψήφιοι που έχουν επιλεχθεί από την πρώτη φάση θα κληθούν σε συνέντευξη, ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής Εισακτέων του Π.Μ.Σ. Η κατοχύρωση του δικαιώματος εγγραφής προϋποθέτει κατάθεση προκαταβολής που καθορίζεται στο 30% των διδάκτρων του εξαμήνου σε προθεσμία που ορίζεται από το Τμήμα. Σε διαφορετική περίπτωση, το Τμήμα έχει το δικαίωμα να προχωρήσει στην εγγραφή των τυχόν επιλαχόντων.

Tο πρόγραμμα των συνεντεύξεων θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως από τη Γραμματεία στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Για την παρακολούθηση του Π.Μ.Σ. προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων ύψους χιλίων ευρώ (1.000 €) ανά εξάμηνο.Η ημερομηνία υποβολής ή αποστολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου-όχι συστημένη επιστολή) στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Γραμματεία Π.Μ.Σ.

Κωνσταντινουπόλεως 1

84 100 Σύρος

Πληροφορίες: Κα. Άννα Ραΐση, τηλ: 22810 97006, 97105, 97102 φαξ: 22810 97009, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα ΠΜΣ: https://www.syros.aegean.gr/metaptyhiakes-spoudes/pms-olistika-enallaktika-therapeutika-systimata---klasiki-omiopathitiki.aspx

 

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων

Καθηγητής,  Ιωάννης Δαρζέντας

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.