WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παράταση στην κατάθεση αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Παράταση στην κατάθεση αιτήσεων για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-25

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών για το Ακαδημαϊκό έτος 2024-25, πήρε παράταση για την κατάθεση αιτήσεων μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό, δύο εξαμήνων, προσφέρει την ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη γνώση, σε όλο το φάσμα και τις πτυχές των διεθνών και ευρωπαϊκών σπουδών, που αναζητά το σημερινό διεθνοποιημένο περιβάλλον και η δυναμική και συνεχώς ανασυντασσόμενη παγκόσμια πολιτική.

 

Απευθύνεται σε αποφοίτους, οι οποίοι θέλουν να αναδειχθούν και διακριθούν ως ανώτερα και ανώτατα στελέχη Διεθνών Οργανισμών, της Διπλωματικής Υπηρεσίας, δημοσίων και ιδιωτικών οργανισμών, ινστιτούτων ανάλυσης και συμβουλευτικών υπηρεσιών, σύμβουλοι διεθνών υποθέσεων σε Κυβέρνηση και Κοινοβούλιο, σε οικονομικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, καθώς και σε κάθε σχετικό φορέα ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα.

 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στις δύο διαστάσεις του, την Διεθνή και την Ευρωπαϊκή, βασίζεται σε τρεις αλληλοϋποστηριζόμενους διδακτικούς και ερευνητικούς πυλώνες:

1. Διεθνείς Σχέσεις και Στρατηγική.
2. Διεθνές Δίκαιο, Ευρωπαϊκοί Θεσμοί και Χρηματοοικονομικοί Θεσμοί.
3. Διεθνής Πολιτική Οικονομία και Διεθνές Εμπόριο και Επιχειρήσεις.

 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 με ειδικό έντυπο που παρέχεται στην ιστοσελίδα: www.des.unipi.gr/files/ma-ies/prokirixi/aitisi.pdf

 

Πληροφορίες:

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Μαρία Κατσιγιάννη,
Επιστημονική Συνεργάτιδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ.: 6936649588
https://www.des.unipi.gr/el

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.