WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το e-learning «Σύγχρονη Μετανάστευση και Πρόσφυγες στην Ελλάδα» του ΕΚΠΑ

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το  e-learning «Σύγχρονη Μετανάστευση και Πρόσφυγες στην Ελλάδα» του ΕΚΠΑ

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Επιμόρφωσης «Σύγχρονη Μετανάστευση και Πρόσφυγες στην Ελλάδα» του ΕΚΠΑ.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου στο ακόλουθο link
https://elearningekpa.gr/courses/sugxronh-metanasteush-kai-prosfuges-sthn-ellada

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: 30/09/2024.

 

Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μέχρι και τις 15/09/2024 ισχύει έκπτωση 15% λόγω περιορισμένου εισοδήματος.

Ισχύουν, επίσης, εκπτωτικές πολιτικές 15, 20, 25, & 30% για διάφορες ομάδες πληθυσμού και για κάθε εγγραφή σε κάποιο από τα προγράμματα του τρέχοντος κύκλου σπουδών προσφέρεται δωρεάν ένα επιπλέον πρόγραμμα.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Σύγχρονη Μετανάστευση και Πρόσφυγες στην Ελλάδα» προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση του φαινομένου της διεθνούς μετανάστευσης, με στόχο να δομήσει συστηματικά την πολυδιάστατη γνώση του φαινομένου και της δημόσιας πολιτικής για τη διαχείρισή του και να προσφέρει τα επιστημονικά εργαλεία πρακτικής αξιοποίησης της γνώσης αυτής.

 

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ο σπουδαστής θα είναι σε θέση να προσεγγίσει επιστημονικά, αλλά και να χειριστεί αποτελεσματικά εξειδικευμένα ζητήματα συναφή με τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων, τη χορήγηση της προσφυγικής ιδιότητας, τις διακρίσεις και το ρατσισμό, την εμπορία ανθρώπων, τη λειτουργία των hotspots κ.ά., ως προς τη διαμόρφωση ή τον ανασχεδιασμό αντίστοιχων μέτρων πολιτικής και την αξιοποίηση των υφιστάμενων χρηματοδοτικών εργαλείων/προγραμμάτων.

Η πολυετής προσφορά του Εργαστηρίου για τη Μελέτη της Μετανάστευσης και της Διασποράς του ΕΚΠΑ (www.emmedia.gr) αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του εκπαιδευτικού προγράμματος.

 

Τα προαπαιτούμενα για την παρακολούθηση του Προγράμματος από τους εκπαιδευόμενους είναι:

  • Πρόσβαση στο Διαδίκτυο
  • Κατοχή προσωπικού e-mail
  • Βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος ο εκπαιδευόμενος θα λάβει πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια βίου Μάθησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα, τον οδηγό σπουδών και τις κατηγορίες των εκπαιδευόμενων που δικαιούνται έκπτωση θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο https://elearningekpa.gr/courses/sugxronh-metanasteush-kai-prosfuges-sthn-ellada

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.