WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Προκήρυξη - Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΠΜΣ «Καινοτομία, Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων»

Προκήρυξη - Πρόσκληση ενδιαφέροντος ΠΜΣ «Καινοτομία, Ποιότητα & Ασφάλεια Τροφίμων»

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Επιστημών Τροφίμων, του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) με ελληνικό τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» και αγγλικό τίτλο “ FOOD INNOVATION, QUALITY AND SAFETY ” σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4957/2022 και σύμφωνα με το ΦΕΚ 7668/τ.Β/31-12-2023.

Μέσω της παρούσας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν αιτήσεις για τη φοίτηση στο Π.Μ.Σ. έως τη 13η Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 23.59.


1. Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.)

Αντικείμενο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» (FOOD INNOVATION, QUALITY AND SAFETY) είναι η παροχή υψηλού επιπέδου μεταπτυχιακής εκπαίδευσης, η προαγωγή της γνώσης, η ανάπτυξη της έρευνας στο επιστημονικό πεδίο της Επιστήμης των Τροφίμων προσβλέποντας στην ικανοποίηση των εκπαιδευτικών, ερευνητικών και αναπτυξιακών αναγκών της χώρας. Γενικός σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι να εφοδιάσει τους/τις φοιτητές/τριες με εξειδικευμένες γνώσεις της Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων και την εφαρμογή τους στην ανάπτυξη προϊόντων και διεργασιών για την παραγωγή υψηλής ποιότητας, ασφαλών τροφίμων.


2. Σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει και να εξειδικεύσει επιστήμονες στο ευρύ και διεθνώς αναπτυσσόμενο πεδίο της Επιστήμης των Τροφίμων, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστούν θέματα που αφορούν στην Καινοτομία, την Ποιότητα και την Ασφάλεια των Τροφίμων, όπως και να προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις και να επιτρέψει στο/η φοιτητή/τρια να αποκτήσει ικανότητες στην ανάπτυξη και εφαρμογή επιστημονικών μεθόδων αξιολόγησης και ελέγχου της ποιότητας τροφίμων, διαχείρισης της ασφάλειας, όπως και έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων τροφίμων.

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.