WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Summer Camp στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Europaiko Protypo2023Αγαπητοί γονείς,

Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο έχοντας λάβει υπόψη του τις ιδιαιτερότητες της εποχής και πάντα με την ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για κάθε παιδί, θα ξεκινήσει και φέτος το καλοκαιρινό σχολείο ανάλογα με τις συμμετοχές ανά ηλικιακή ομάδα.

Το πρόγραμμα προϋποθέτει έγκαιρη προσέλευση στο Σχολείο μέχρι τις 9:00 ώστε η εκδρομή στη θάλασσα να λαμβάνει χώρα κατά τις προβλεπόμενες ώρες έκθεσης των παιδιών στον ήλιο. Η παραλία επιλέγεται πάντα με προδιαγραφές την καταλληλότητα των νερών, την απόσταση από το σχολείο, την παροχή υπηρεσιών π.χ. τουαλέτες, χώροι για αλλαγή, ομπρέλες, βάθος νερών και παραλία κατάλληλη για παιχνίδια στην άμμο.

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες, εκδρομές εκτός σχολείου, ακολουθούν ανάλογα κριτήρια : ενδιαφέρον για τα παιδιά, προσβασιμότητα, ευχάριστο περιβάλλον και δυνατότητα παιχνιδιού.

Tο δεκατιανό και το μεσημεριανό θα είναι στο πνεύμα μιας υγιεινής διατροφής, σε συνεργασία με την οικογένεια.

Τα τμήματα είναι ολιγομελή.

 

  • Για πληροφορίες για το πρόγραμμα (δραστηρίοτητες εντός & εκτός σχολείου), για το προσωπικό, για τα μαθήματα πιάνου & κιθάρας, για τις ενδεικτικές εκπαιδευτικές επισκέψεις, το κοστολόγιο και το μενού του summer camp πατήστε εδώ.
  • Για τους 5+1 λόγοι για να επιλέξετε το Summer Camp πατήστε εδώ.
  • Για το ακριβές καθημερινό πρόγραμμα του Summer Camp, πατήστε εδώ.

 

EurProtypo summercamp0624

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.