WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Η Μουσική Ακμάζει στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο. Μια Συγκινητική Συμφωνία Πιάνου και Κιθάρας

Europaiko Protypo2023Την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024, το Ευρωπαϊκό Πρότυπο γέμισε με μελωδίες και κέφι, καθώς πραγματοποιήθηκε η ετήσια συναυλία πιάνου και κιθάρας.


Είκοσι έξι μαθητές, από το Νηπιαγωγείο έως το Λύκειο, ανέβηκαν στη σκηνή, έτοιμοι να μοιραστούν την αγάπη τους για τη μουσική με το κοινό. Τα δάχτυλά τους χόρευαν με δεξιοτεχνία πάνω στα πλήκτρα και στις χορδές, ερμηνεύοντας έργα κλασικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Κάθε νότα, κάθε μελωδία, απέπνεε το πάθος και την αφοσίωση που οι μαθητές μας αφιερώνουν στη μουσική τους εκπαίδευση. Από τις τρυφερές ερμηνείες των μικρών μαθητών έως τις virtuosic εκτελέσεις των μεγαλύτερων, η συναυλία ήταν ένα ακουστικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και καλλιτεχνική αρτιότητα.


EuroProtyp mousiki0624aΣημαντικό ρόλο στην επιτυχία της βραδιάς διαδραμάτισαν οι καλλιτέχνες – παιδαγωγοί κα Σίμου Αγγελική και κος Λιάπης Παναγιώτης. Με την έμπνευση, το πάθος και την αστείρευτη αγάπη τους για τη μουσική, καθοδηγούν τους μαθητές μας στο μονοπάτι της μουσικής παιδείας, καλλιεργώντας ταλέντα και χτίζοντας μια ακμάζουσα μουσική κοινότητα στο σχολείο μας.

Η ετήσια συναυλία πιάνου και κιθάρας αποτελεί πλέον θεσμό στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο, μια γιορτή της μουσικής που αγγίζει τις ψυχές και αφήνει άσβηστα σημάδια στις μνήμες μας.


EuroProtyp mousiki0624bΣυγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν, στους καθηγητές τους, και σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση!

Η μουσική πάλλεται στο Ευρωπαϊκό Πρότυπο, φέρνοντας αρμονία, χαρά και καλλιτεχνική αριστεία!


Για περισσότερες πληροφορίες: https://eps.edu.gr/i-mousiki-akmazei-sto-evropaiko-protypo

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.