WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ευκαιρίες μερικής υποτροφίας για το τμήμα Πλήρους Φοίτησης του MBA International του ΟΠΑ

MBA InternationalTο MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, συνεχίζοντας τις δράσεις με σκοπό την ενίσχυση της ποιοτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, την ΙΟΝ Α.Ε. Βιομηχανίας και Εμπορίου Κακάο & Σοκολάτας και την ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS A.E.B.E θα προσφέρει υποτροφίες για το Full-Time πρόγραμμα για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25. Οι υποτροφίες θα βασίζονται στα κριτήρια επιλογής των υποψηφίων για φοίτηση στο Πρόγραμμα. Με αυτό τον τρόπο το Μεταπτυχιακό δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές να εμπλουτίσουν τις σπουδές τους, παρακολουθώντας ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, να εξοικειωθούν με την επιχειρησιακή πραγματικότητα και να μεταφέρουν αργότερα την πολύτιμη εμπειρία τους στην αγορά εργασίας.


MBAInter ypotrofies0524Το Πρόγραμμα Πλήρους Φοίτησης δίνει τη δυνατότητα σε υποψηφίους οι οποίοι θα γίνουν δεκτοί για φοίτηση να ολοκληρώσουν το βασικό πρόγραμμα σπουδών σε δύο εξάμηνα, σε ένα ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων, και να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με την τελική τους διπλωματική εργασίας στους επόμενους 4 μήνες.

Το MBA International είναι ένα διεθνές και καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα το οποίο προσφέρεται εξ ολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η πιστοποίηση από το Association of MBAs (ΑΜΒΑ), την οποία κατέχει το Πρόγραμμα από το 2005, η διεθνής κατάταξή του ανάμεσα στα κορυφαία ΜΒΑs στην Ευρώπη, το ισχυρό δίκτυο των αποφοίτων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, καθώς και το υψηλό ποσοστό απορρόφησης των αποφοίτων από την αγορά εργασίας, ενισχύουν σημαντικά την αναγνωρισιμότητα και τη φήμη του Προγράμματος παγκοσμίως.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ένταξης στο Τμήμα Πλήρους Φοίτησης στο ΜΒΑ International και καλούνται να υποβάλουν αίτηση, μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (αναλυτικά στη σελίδα https://imba.aueb.gr/call-for-applications-intake-september-2024/), ως την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του ΜΒΑ International στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.