WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Επιλέγω Πρότυπο - Glossomatheia

EpilegoProtypoΟ Εκπαιδευτικός οργανισμός Επιλέγω Πρότυπο και ο κορυφαίος Εκπαιδευτικός οργανισμός ξένων γλωσσών Glossomatheia ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους από τον Σεπτέμβριο του 2024 – 2025.


Οι μαθητές που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους σε Πρότυπα σχολεία ή τη διεκδίκηση εισαγωγής – υποτροφιών από κορυφαία Ιδιωτικά σχολεία (Κολλέγιο Αθηνών – Ψυχικού, Pierce, CGS κ.λπ.) μπορούν να παρακολουθούν τα μαθήματα προετοιμασίας που θα διεξάγονται από φέτος και στον Πειραιά στις εγκαταστάσεις της Glossomatheia Ελευθερίου Βενιζέλου 35.

Υπεύθυνος προγράμματος: Γεώργιος Δρακόπουλος.


Παράλληλα ο εκπαιδευτικός όμιλος Glossomatheia δημιουργεί ειδικά τμήματα προετοιμασίας (στους χώρους της Γλωσσομάθειας στην Κάντζα, την Αγ. Παρασκευή, τον Πειραιά, το Ψυχικό ή το Μαρούσι και online για όσους από τους υποψήφιους το επιθυμούν) για μαθητές ΣΤ΄ Δημοτικού και Γ΄ Γυμνασίου που επιθυμούν να προετοιμαστούν στα αγγλικά για την εισαγωγή τους ή τη διεκδίκηση υποτροφιών από Ιδιωτικά Σχολεία που στις αντίστοιχες εξετάσεις διαγωνίζονται και στην αγγλική γλώσσα.

Υπεύθυνη προγράμματος: Μαρία Ντάβου

EpilegoProtypo GlossomatheiaΓια περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Glossomatheia μέσω τηλεφώνου ή email:

Glossomatheia
Κεντρικό Τηλεφωνικό Κέντρο: 2106658521
Κεντρικό email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ Πειραιά: 2104119996
Email Πειραια: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η επιλογή ενός πρότυπου σχολείου καθώς και η διεκδίκηση εισαγωγής – υποτροφίας από κορυφαία Ιδιωτικά σχολεία δεν είναι εύκολη και για να πραγματοποιηθεί απαιτεί την κατάλληλη προετοιμασία και μια εκπαιδευτική ομάδα που θα οδηγήσει με ασφάλεια τον υποψήφιο στην επίτευξη των στόχων του.

Η συνεργασία δύο εκπαιδευτικών οργανισμών κορυφαίων στο είδος τους εγγυάται σε μεγάλο βαθμό την επίτευξη των στόχων του κάθε μαθητή αλλά και των γονιών τους που στέκονται αρωγοί στην προσπάθεια αυτή.


Επιλέγω Πρότυπο

Για περισσότερες πληροφορίες: https://epilegoprotypo.gr/

  • Νέα Σμύρνη (κεντρικά): 2109344300 - 2117357115
  • Νέα Φιλοθέη
  • Μελίσσια
  • Ζωγράφου
  • Περιστέρι
  • Κορυδαλλός
  • Αχαρνές
  • Πετρούπολη
  • Πειραιάς
  • Ελληνικό

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.