WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τις διακρίσεις τους στους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης Λυκείων!

Europaiko Protypo2023Με μεγάλη χαρά και περηφάνια μοιραζόμαστε μαζί σας την επιτυχία των μαθητών μας, Γιάννη Κ. και Ελισάβετ Κ., στους Σχολικούς Αγώνες Κολύμβησης Λυκείων!


Ο Γιάννης, με σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πνεύμα αθλητισμού, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200 μ. ελεύθερο, αποδεικνύοντας το ταλέντο και τις δυνατότητές του.

Η Ελισάβετ, με εξαιρετική επίδοση, πλησίασε πολύ την πρόκριση στους τελικούς στα 100 μέτρα πρόσθιο, αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις.


EurProtypo kolymvisi0524Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την άψογη εμφάνιση και την αφοσίωσή τους στο άθλημα! Ευχόμαστε να συνεχίσουν να θέτουν υψηλούς στόχους, να αγωνίζονται με πάθος και να μας χαρίζουν τέτοιες όμορφες στιγμές.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες σε όλους τους προπονητές, τους γονείς και τους φίλους που στηρίζουν τους μαθητές μας και τους βοηθούν να πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Είμαστε περήφανοι για εσάς!


Στοιχεία επικοινωνίας:

Ευρωπαϊκό Πρότυπο
Ροδοπόλεως 28, Ελληνικό
2109618626
eps.edu.gr
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.