WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πανεπιστημιακές Σπουδές στην Ελλάδα!

derby

Απόκτησε Ισχυρό Πτυχίο από το κορυφαίο Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby, UK  με την υποστήριξη του Mediterranean College.

Πώς να επιλέξετε «πτυχία» που ανοίγουν τις πόρτες για την αγορά εργασίας

Σχολές και Τμήματα υψηλής ζήτησης που οδηγούν στην απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου από το κρατικό βρετανικό πανεπιστήμιο University of Derby, προσφέρει στους φοιτητές του το Mediterranean College. Εκτιμάται ότι ιδιαίτερη ζήτηση θα παρουσιάσουν κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά οι σχολές Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής και Μηχανικών.Παιδαγωγικά, Ψυχολογία, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Marketing, Finance, Computing, Computing Networks, Mechanical Engineering, Architectural Design καi Civil Engineering είναι ορισμένα από τα περιζήτητα προγράμματα σπουδών του Kολεγίου.

Οι υποψήφιοι φοιτητές, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε διακεκριμένες σχολές και τμήματα, υψηλής απορρόφησης από την αγορά εργασίας, που συμπεριλαμβάνουν τα παραπάνω προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου Bachelor, απευθείας από το Κρατικό Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of Derby ή στην απόκτηση HND από τον Edexcel International.

Η ζήτηση  για σπουδές στο Kολέγιο θα ξεπεράσει τα περυσινά επίπεδα ενώ αναμένεται να διατεθούν φέτος 750 νέες θέσεις σε υποψήφιους φοιτητές, που θα επιλέξουν τα προγράμματα του Kολεγίου. Έντονο ενδιαφέρον έχει καταγραφεί από την αγορά εργασίας κατά την προηγούμενη ακαδημαϊκή χρονιά για την πρόσληψη αποφοίτων του Kολεγίου από τα τμήματα Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας, καθώς και από τους αποφοίτους των σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων και Πληροφορικής. Ιδιαίτερη αύξηση στη ζήτηση αποφοίτων, έχει καταγραφεί φέτος σε ότι αφορά τους αποφοίτους  του προγράμματος Computer Networks.Την τελευταία πενταετία, παρατηρείται μια αυξημένη τάση προσέλευσης νέων φοιτητών στο Mediterranean College που αποδίδεται  στην υψηλού επιπέδου ανώτατη εκπαίδευση και την ποιότητα σπουδών που προσφέρει, στις διακεκριμένες σχολές και τμήματα υψηλής απορρόφησης από την αγορά εργασίας, στην άριστη υποδομή που διαθέτει, στο ακαδημαϊκό δυναμικό που στελεχώνει τις σχολές του, τις παροχές προς τους φοιτητές του, τις ακαδημαϊκές και εκπαιδευτικές του δραστηριότητες που προσφέρουν έντονη φοιτητική ζωή  και σαφώς στις δραστηριότητες διασύνδεσης και της επίτευξης των στόχων απασχόλησης που επιτυγχάνει για τους αποφοίτους του.

Το Mediterranean College, αποτελεί μια σύγχρονη ακαδημαϊκή κοινότητα,  έναν ζωντανό χώρο εκπαίδευσης,  που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους φοιτητές του από την πρώτη ημέρα της φοίτησής τους. 

Κυρίως όμως τους προσφέρει την πρόσβαση στην ποιοτική και αναβαθμισμένη παιδεία που δικαιούνται.

Τα προγράμματα σπουδών που οδηγούν στην απόκτηση πτυχίου Bachelor (Hons) έχουν διάρκεια από 3 έως 4 ακαδημαϊκά έτη και ακολουθούν τη δομή και τα πρότυπα του Βρετανικού συστήματος ανώτατης εκπαίδευσης. Κάθε ακαδημαϊκό έτος ξεκινά τον Οκτώβρη και ολοκληρώνεται το Μάιο, ακολουθώντας πιστά το ακαδημαϊκό ημερολόγιο του University of Derby. 

Οι φοιτητές έχουν συνήθως τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε πρωινά ή απογευματινά τμήματα. Στις κατευθύνσεις που παρουσιάζουν αυξημένο ενδιαφέρον από την πλευρά των νέων συμπεριλαμβάνονται και τα προγράμματα H.N.D που προσφέρει το Kολέγιο στις παραπάνω σχολές και τμήματα, που οδηγούν στην απόκτηση του Higher National Diploma. Το H.N.D. είναι ένας πιστοποιημένος επαγγελματικός (vocational) τίτλος σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου, με διεθνή αναγνώριση, καθότι το δίπλωμα εκδίδεται απ' ευθείας από το Edexcel International, έναν φορέα που υπάγεται στο Βρετανικό Υπουργείο Παιδείας.

Οι πιο περιζήτητες κατευθύνσεις είναι αυτές των HND IN Business, HND in Software Engineering, HND in Counseling and Psychology, HND in Learning Disabilities, Professional Diploma in Speech Therapy, HND in Advanced Practice in Work with Children and Families, HND in Mechanical Engineering, HND in Construction (Architectural Design) και HND in Civil Engineering.

Τα προγράμματα H.N.D. έχουν διπλό στόχο. Πρώτον, να εφοδιάσουν τους συμμετέχοντες με υψηλού επιπέδου επαγγελματικές γνώσεις, άμεσα εφαρμόσιμες στο χώρο της εργασίας τους. Δεύτερον, να προετοιμάσουν τους φοιτητές, εφ όσον το επιθυμούν, να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Κατά κανόνα, οι απόφοιτοι του H.N.D. έχουν τη δυνατότητα μετεγγραφής σε προχωρημένο έτος σπουδών Bachelor (2ο  ή και 3ο - τελευταίο) αντίστοιχης ειδικότητας σε Βρετανικά Πανεπιστήμια. 

Το Mediterranean College, αποτελεί μια σύγχρονη ακαδημαϊκή κοινότητα, που σας προσφέρει σήμερα τη σύγχρονη και αποτελεσματική παιδεία που δικαιούστε, αλλάζοντας τα δεδομένα στο χάρτη της ιδιωτικής εκπαίδευσης στη χώρα μας.

Mediterranean College! 35 χρόνια τώρα,  επιλογή επιτυχίας για τις σπουδές σας και την απόκτηση πανεπιστημιακού πτυχίου.Info: Mediterranean College, Aθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, τηλ.: 210 8899600, Θεσσαλονίκη: Βαλαωρίτου 9 - Τηλέφωνο: 2310 287 779 , www.medcollege.edu.gr

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.