WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις SCAT του CTY (Center of Talented Youth)

Europaiko Protypo2023Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για την σχολική χρονιά 2023 – 24 το πρόγραμμα προετοιμασίας για τις εξετάσεις SCAT του CTY (Center of Talented Youth).


Το πρόγραμμα, που είχε διάρκεια 12 εβδομάδες, ολοκληρώθηκε με το Διαγώνισμα Προσομοίωσης την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου και την εξωτερική αξιολόγηση των μαθητών το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Τα παιδιά που προετοιμάστηκαν για αυτές τις εξετάσεις πραγματικά αναβάθμισαν το μαθησιακό τους επίπεδο τόσο στην Γλώσσα όσο και στα Μαθηματικά.


Πέτυχαν:
• να βελτιώσουν το λεξιλόγιό τους,
• να αναγνωρίζουν γλωσσικά σχήματα,
• να υπολογίζουν πολύπλοκες μαθηματικές σχέσεις,
• να συγκρίνουν ποσότητες,
• να αναδείξουν την κριτική τους σκέψη και
• να αυξήσουν την ταχύτητα λήψης ορθών αποφάσεων.


Είμαστε περήφανοι για την άριστη συνεργασία όλων των παιδιών, τόσο όσων συμμετείχαν δια ζώσης όσο και όσων συμμετείχαν διαδικτυακά. Αποτέλεσε μια πρόκληση και ένα στοίχημα το οποίο κερδίσαμε η συνύπαρξη διαδικτυακών και δια ζώσης μαθητών σε ένα κοινό πρόγραμμα.

Ευχόμαστε καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά!

Θα αποτελέσει μεγάλη χαρά για εμάς η εκδήλωση ενδιαφέροντός για το επόμενο πρόγραμμα για την σχολική χρονιά 2023 – 24, για άλλα Διαγωνιστικά Προγράμματα που σχεδιάζουμε καθώς και για να προμηθευτείτε το εκπαιδευτικό υλικό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210 9618626

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.