WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Απογευματινές συναντήσεις για τους γονείς όλης της πόλης

Protypa megalonontas140224Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης βρίσκονται πάντα και με κάθε δυνατό τρόπο κοντά στην οικογένεια και στα παιδιά.

Στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας Σχολείου-οικογένειας, διοργανώνουν για δέκατη ένατη συνεχή χρονιά τις «Απογευματινές συναντήσεις γονέων για τις ανάγκες και τους προβληματισμούς της σύγχρονης οικογένειας» με θέμα: «Μεγαλώνοντας μαζί με τα παιδιά μας».


Στις συναντήσεις αυτές συζητιούνται και αναλύονται θέματα καθημερινά που απασχολούν και προβληματίζουν όλους τους γονείς σε σχέση με τον γνωστό-άγνωστο κόσμο των παιδιών.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα ή Τετάρτη από τις 14 Φεβρουαρίου έως και τις 17 Απριλίου 2024 από τις 18:00 έως τις 19:30 στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μας, στους Ελαιώνες Πυλαίας, όπου καταξιωμένοι ειδικοί επιστήμονες μιλούν στους γονείς, που παράλληλα αφουγκράζονται, συζητούν και εκφράζουν τις απορίες και τους ιδιαίτερους προβληματισμούς μας.


Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης έχουν την ισχυρή πεποίθηση ότι η συμμετοχή και η συνεργασία Σχολείου-γονέων-ειδικών συμβάλλει στη βελτίωση της ζωής, της ανάπτυξης και της συμπεριφοράς των παιδιών μας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα σεμινάρια απευθύνονται στους γονείς όλης της πόλης και όχι μόνο σε όσους τα παιδιά τους φοιτούν στο συγκεκριμένο Σχολείο.


Περισσότερες πληροφορίες, όπως αναλυτικό πρόγραμμα, δηλώσεις συμμετοχής και υλικό των σεμιναρίων μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.