WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Βιωματικής Επιχειρηματικότητας Φοιτητών

pvef_logo2

Το Π.Β.Ε.Φ είναι ένα πρόγραμμα από την επιχείρηση Αφοί Κολομβούνη και το Στέλιο Κολομβούνη προσφοράς επιχειρηματικής πρακτικής εμπειρίας σε τελειόφοιτους φοιτητές ΑΕΙ, ΤΕΙ και ιδιωτικών σχολών οποιουδήποτε κλάδου εντός της επιχείρησης για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

 

Καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά πώς λειτουργούν όλα τα τμήματα της εταιρίας, από τις πωλήσεις και την αποθήκη ως και το marketing, την οικονομική διεύθυνση και τη κεντρική διοίκηση.

Παράλληλα, οι συμμετέχοντας θα λάβουν οι ίδιοι μέρος στις λειτουργίες της εταιρίας συμμετέχοντας στη διαδικασία πώλησης, της διαχείρισης της αποθήκης, του λογιστηρίου, των αγορών, της μηχανοργάνωσης, του marketing και άλλων.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα κληθούν, επίσης, να προετοιμάσουν και παρουσιάσουν διάφορες εργασίες σε θέματα πωλήσεων, διαχείρισης ποιότητας διοίκησης ομάδας, στρατηγικής κ.α.

Τη τελευταία μέρα του προγράμματος, οι συμμετέχοντας θα παρουσιάσουν μια ομαδική εργασία σε θέμα της επιλογής του και θα παραλάβουν βεβαίωση από την εταιρία για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Τέλος, όλοι οι συμμετέχοντας θα έχουν την ευκαιρία με το τέλος των σπουδών τους να έρθουν σε επαφή με το Στέλιο Κολομβούνη για 1 επιπλέον εβδομάδα στην εταιρία με στόχο τον επαγγελματικό προσανατολισμό τους.

Το link για το blog του προγράμματος είναι:  https://pvef.blogspot.com/

Μια μικρή παρουσίαση του προγράμματος είναι εδώ.

Επίσης, το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος είναι εδώ.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.