WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του γκουρού του Μάρκετινγκ Philip Kotler

Kotler1

Το τελευταίο βιβλίο του γκουρού του Marketing Philip Kotler, με τίτλο “Marketing 3.0: από το προϊόν στον πελάτη και από αυτόν στον άνθρωπο” θα παρουσιάσουν οι κ. Αντώνης Γκορτζής, Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού μη κερδοσκοπικού δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής, ο Δρ. Γιώργος Παπαδάκης,

 Ακαδημαϊκός Διευθυντής του Mediterranean College Αθήνας και ο κ. Αντώνης Παπαγιαννίδης, Γενικός Διευθυντής των Εκδόσεων Economia. 

 

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός Σύμβουλος Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας και καθηγητής Marketing και Επικοινωνίας στο Mediterranean College κ. Ανδρέας Θεοδωρακόπουλος. 

Την εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Αίθουσα Διαλέξεων του Mediterranean College (Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, 6ος όροφος) την Πέμπτη 12 Μαΐου 2011, 18:30, διοργανώνει η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Mediterranean College. 

Για την πρόσκλησή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Mediterranean College, στο 210-8899600 (κ. Νίκος Οικονομάκης, καθημερινά 11:00 – 17:00).

Συντάκτης - Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με τον κο Βασίλη Γαλάνη, Marketing Director & Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου, τηλ.: 210 88 99 603, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.