WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Έναρξη Εγγραφών στο Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών "Μάρκετινγκ και Κοινωνία των Πολιτών"

AUEBΤο τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών, Κάπα3, δημιούργησαν και προσφέρουν το πρώτο σύντομο πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Μάρκετινγκ και Κοινωνία των Πολιτών”.


Η αυξανόμενη ανάγκη για υιοθέτηση αρχών Μάρκετινγκ από τους φορείς και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της Κοινωνίας των Πολιτών, και η απόκτηση και ανάπτυξη κατάλληλων δεξιοτήτων και ικανοτήτων Μάρκετινγκ όλων των εμπλεκόμενων στην Κοινωνία των Πολιτών, οδήγησαν το ΟΠΑ και το Κάπα3 σε συνεργασία και προσφορά του συγκεκριμένου σύντομου προγράμματος σπουδών.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους/ις συμμετέχοντες/ουσες βασικές θεωρητικές γνώσεις, δεξιότητες, αλλά και πρακτικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τη σημασία και τη συνεισφορά του Μάρκετινγκ στην Κοινωνία των Πολιτών καθώς και να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν βέλτιστες στρατηγικές και τακτικές Μάρκετινγκ.


Ο πρώτος κύκλος σπουδών είναι ενεργός και αιτήσεις μπορείτε να κάνετε πατώντας ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ΟΠΑ ή του Κάπα3 ή μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή τηλεφωνικά στο 210 5221424.

 

Aueb kapa3

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.