WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Γιατί να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

PanKritis2022Στο πλαίσιο της προβολής του Πανεπιστημίου Κρήτης δημιουργήθηκε μία ειδική ιστοσελίδα με θέμα: «Γιατί να σπουδάσω στο Πανεπιστήμιο Κρήτης», μέσω της οποίας οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σχετικά με το Ίδρυμα και τα πεδία σπουδών που προσφέρει.

Οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα https://visit.uoc.gr/


Το Πανεπιστήμιο Κρήτης είναι ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό και ερευνητικό Ίδρυμα με διεθνή παρουσία, προσφορά και αναγνώριση και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύ φάσμα γνωστικών αντικειμένων και πεδίων έρευνας. Οι πρώτοι καθηγητές, καταξιωμένοι επιστήμονες που ήδη απολάμβαναν διεθνή αναγνώριση, αλλά και οι επόμενες γενιές, έδωσαν ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση ευνοϊκών συνθηκών για την καλλιέργεια της έρευνας, τόσο εντός του πανεπιστημίου όσο και σε σύνδεση με σημαντικά ερευνητικά κέντρα και εταίρους. Τα τελευταία χρόνια, μέσα σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, το Πανεπιστήμιο Κρήτης καταλαμβάνει σταθερά σημαντικές θέσεις σε έγκυρους διεθνείς οργανισμούς κατάταξης πανεπιστημίων, και κάθε χρόνο τολμά και διευρύνει τη συμμετοχή του σε νέους οργανισμούς κατάταξης, επιδιώκοντας, μέσα από τη σύγκριση, να βελτιωθεί και να προσφέρει στους φοιτητές του ένα σύγχρονο και δημιουργικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.


Το Πανεπιστήμιο Κρήτης όπως και αρκετά Ελληνικά Πανεπιστήμια συμμετέχει σε παγκόσμιες κατατάξεις οι οποίες παρέχουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε με άμεσο και συνοπτικό τρόπο ένα μεγάλο εύρος του έργου του, μέσα σε ένα πλαίσιο παγκόσμιων προδιαγραφών. Το Πανεπιστήμιο Κρήτης βρίσκεται για άλλη μια χρονιά ανάμεσα στα 500 κορυφαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη 2023 Times Higher Education (THE) World University Rankings, και κατατάσσεται στην πρώτη θέση μεταξύ των Ελληνικών Πανεπιστημίων. Συμμετείχε για πρώτη φορά στην αξιολόγηση 10 από τους 17 ΣΒΑ και κατέλαβε σημαντική θέση στο ΣΒΑ 4 «Ποιοτική Εκπαίδευση» (Ranked 61st).

 

PanKritis GiatiSpoudesΤο Πανεπιστήμιο Κρήτης προσφέρει 17 σύγχρονα Προγράμματα Προπτυχιακών Σπουδών που είναι όλα πιστοποιημένα. Τα 10 από τα 17 προηγούνται στην βαθμολογία ή ισοβαθμούν με τα αντίστοιχα ομοειδή προγράμματα όλων των άλλων Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Όλα τα προγράμματα προσφέρουν την ευκαιρία στους φοιτητές να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους σε χώρες του εξωτερικού μέσα από το πρόγραμμα Erasmus+ ή άλλες διακρατικές διμερείς συμφωνίες.

Η προσφορά της γνώσης είναι εξίσου σημαντική με την παραγωγή νέας γνώσης και για το λόγο αυτό σε όλα τα προγράμματα σπουδών υπάρχει σύνδεση της διδασκαλίας με την έρευνα.

 

*Πατήστε στη φωτογραφία για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.