WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Χρυσή διάκριση στο ELT 2023 Excellence Awards για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα

Doukas2019Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κατέκτησαν Χρυσή Διάκριση | Gold Αward στο πλαίσιο των ELT 2023 Excellence Awards και στην Κατηγορία: Using Technology in the Classroom, για το project «AI ALLY: MAKING LEARNING FLY HIGH!» (Χρήση Ψηφιακών Βοηθών και Εργαλείων Τεχνητής Νοημοσύνης στην Εκπαίδευση) σε συνεργασία των τμημάτων Ξένων Γλωσσών και Ψηφιακής Εκπαίδευσης.


Doukas ELT0723aΤα ELT Excellence Awards επιβραβεύουν την αριστεία στη διδασκαλία και την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας στα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία καθώς και στα φροντιστήρια ξένων γλωσσών Ελλάδας και Κύπρου.

Η πρόταση που κατατέθηκε ξεκίνησε την πορεία της από την 1η Θέση στον εσωτερικό Διαγωνισμό Καινοτόμου Ιδέας “InIDEA” 2021 που διοργανώνει το Σχολείο για να αναδείξει τις πρωτοποριακές ιδέες των συνεργατών του. Στη συνέχεια, η πρόταση αυτή προχώρησε σε άμεση εφαρμογή στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα.


Doukas ELT0723bΈτσι λοιπόν, από τη χρήση ψηφιακού βοηθού στην τάξη και στην πράξη, μαθητές και εκπαιδευτικοί αναγνωρίζουν την αξία του στη διδασκαλία και στην εκπαίδευση, καθώς τους βοηθούν να δημιουργήσουν πιο δυναμικά και ενδιαφέροντα περιβάλλοντα μάθησης.

Στα Εκπαιδευτήρια Δούκα έχει συσταθεί και λειτουργεί ειδική ομάδα εκπαιδευτικών και ερευνητών που εργάζεται για τη δημιουργία πολλαπλών διεπιστημονικών ή διαθεματικών σχεδίων μαθημάτων, καθώς και εξωσχολικών δραστηριοτήτων που βασίζονται σε μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης.

 

* Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.