WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παρουσίαση των δεξιοτήτων των παιδιών στο πιάνο και την κιθάρα

Europaiko Protypo2023Στον όμιλο «Ευρωπαϊκό Πρότυπο» με τα δύο συγκροτήματα σε Ελληνικό και Πειραιά οι μαθητές μας αναπτύσσουν την δημιουργικότητά τους, το ταλέντο και τις ποικίλες δεξιότητές τους, απαραίτητες για την Ακαδημαϊκή Αριστεία, εκτός των άλλων και μέσω της εκμάθησης μουσικών οργάνων ήδη από την νηπιακή ηλικία.

Σ’ αυτό το πνεύμα την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 17.30 – 18.30 κάθε μαθητής από 5 έως 15 ετών θα παρουσιάσει τις δεξιότητές του στη μουσική και συγκεκριμένα στο πιάνο και την κιθάρα. Η κα Σίμου Αγγελική, καθηγήτρια μουσικής, πολύτιμος συνεργάτης του Ομίλου από την ίδρυσή του μέχρι σήμερα και ο κος Λιάπης Παναγιώτης, καθηγητής μουσικής, υπεύθυνοι για την εκμάθηση των μουσικών οργάνων, θα είναι εκεί όπως πάντα για να σας καλωσορίσουν και να σας παρουσιάσουν την γιορτή του Σχολείου μας με υπέροχα μουσικά κομμάτια που διάλεξαν μαζί με τους μαθητές τους.


Στο Σχολείο μας η μουσική παιδεία βρίσκεται στην καρδιά της μαθησιακής διαδικασίας, αλλά και της καθημερινής παιδαγωγικής φιλοσοφίας μας, ακόμη και στο καλοκαιρινό σχολείο!

Σας περιµένουµε να απολαύσουµε και να χειροκροτήσουµε τα παιδιά µας, επιβραβεύοντας την προσπάθειά τους και τις μουσικές γνώσεις που κατέκτησαν την φετινή σχολική χρονιά. Η εκδήώση θα πραγματοποιηθεί στο πολυχώρο του σχολείου μας, Ροδοπόλεως 28, 16777, Ελληνικό.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο του σχολείου μας στο: 210 9618626 καθώς και στην ιστοσελίδα μας.


Με εκτίµηση οι καθηγητές,
κα Σίµου, κος Λιάπης

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.