WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ειδικές Υποτροφίες για όσους πήραν µέρος στις εξετάσεις εισαγωγής σε Πρότυπα Σχολεία

Europaiko Protypo2023Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο στα Νότια Προάστια παρέχει ειδικές Υποτροφίες για όσους πήραν µέρος στις εξετάσεις εισαγωγής σε Πρότυπα Σχολεία.

 

Συγκεκριμένα παρέχει:
Έκπτωση 50% στα δίδακτρα για όσους έχουν πετύχει
Έκπτωση 25% στα δίδακτρα για όσους οριακά ΔΕΝ έχουν περάσει
Έκπτωση 10% με 15% στα δίδακτρα σε καλες βαθμολογίες


Γιατί το επιλέξω το Ευρωπαϊκό Πρότυπο

Δίγλωσσο σχολείο
• Ελληνικά – Αγγλικά. Οι μαθητές μας αποκτούν την ευχέρεια να μιλούν και να γράφουν στα αγγλικά, σαν τη μητρική τους γλώσσα. Παράλληλα με τις ώρες διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας, οι μαθητές διδάσκονται και κάνουν όλες τις εργασίες τους στην αγγλική γλώσσα, σε συγκεκριμένα μαθήματα πχ. Μελέτη Περιβάλλοντος, Φυσικά, Βιολογία, Οικιακή Οικονομία, κλπ. (μέθοδος CLIL®).
• 2η ξένη γλώσσα. Απόκτηση γλωσσομάθειας 2ης ξένης γλώσσας: Γαλλικά ή Γερμανικά.
Σε όλες τις ξένες γλώσσες, οι μαθητές δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης και αποκτούν τα αντίστοιχα πτυχία γλωσσομάθειας, με 100% επιτυχία.

Ασφαλές σχολικό περιβάλλον
Επίβλεψη των μαθητών, συνεχής και ουσιαστική με στόχο την αυτορρύθμιση των μαθητών κάθε ηλικίας.
Οικογενειακό κλίμα που δημιουργείται από τον μικρό αριθμό μαθητών, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των εκπαιδευτικών.
Καλλιέργεια ηθικών αξιών, που λειτουργούν ως πυξίδα στη ζωή κάθε επιτυχημένου ανθρώπου, μέσα από διδασκαλία, εφαρμογή και αναγνώριση.
Κανονισμός λειτουργίας σχολείου, με κέντρο τον μαθητή. Μέλημα όλων στο σχολείο είναι να βοηθούν με διαδικασίες τον μαθητή, να μάθει να λειτουργεί σε περιβάλλον δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, να αποκτήσει αυτοεπίγνωση, υπευθυνότητα, ενσυναίσθηση, δεξιότητες συνεργασίας, αποδοχή της διαφορετικότητας, σεβασμό, κριτική και δημιουργική σκέψη, προκειμένου να εξασκείται καθημερινά, σε όσα απαιτεί από τον νέο άνθρωπο η κοινωνία του μέλλοντος.
Ειδικό σχολικό σύμβουλο που στηρίζει τους μαθητές.

Πρότυπη εκπαίδευση
Στο σχολείο μας επιλέγουμε:
Έμπειρους εκπαιδευτικούς, με γνώση και συνεχή επιμόρφωση στις σύγχρονες εκπαιδευτικές μεθόδους
Ολιγομελή τμήματα σε κάθε τάξη
• Επικέντρωση στις ανάγκες και τις ικανότητες κάθε μαθητή ξεχωριστά
• Δημιουργία προϋποθέσεων για την ανάπτυξη ηθικής και συγκροτημένης προσωπικότητας, σύμφωνα με τους κανονισμούς του σχολείου, το διδακτικό συμβόλαιο τάξης και ειδικά ξεχωριστά μαθήματα, όπως: Ρητορική, Συναισθηματική Νοημοσύνη & Ηγεσία, κλπ.),
Παροχή όλων των εφοδίων για τον πολίτη του αύριο, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει σε ένα απαιτητικό κοινωνικό και επαγγελματικό μέλλον μέσα από την καθημερινή υποστήριξη κάθε μαθητή.

Ποιοτική & ισορροπημένη ζωή μαθητή
Ελεύθερος χρόνος που αποκτά ο μαθητής, καθώς εξασφαλίζονται οι προϋποθέσεις για να μην απαιτείται πολύωρη μελέτη στο σπίτι ή αφιέρωση χρόνου για εξωσχολικά μαθήματα (πχ. φροντιστήριο αγγλικών).
• Χωρίς άγχος και ανασφάλεια, γιατί ο γονέας του σχολείου μας δε χρειάζεται να ελέγχει ή να διαβάζει με το παιδί. Το σχολείο και ο μαθητής αναλαμβάνουν -ο καθένας στον ρόλο του – τις υποχρεώσεις του και την ευθύνη που τους αναλογεί.
Ο γονέας ενημερώνεται προφορικά και γραπτά, ατομικά πάντα και όποτε έχει ανάγκη, ώστε να προλαμβάνονται θέματα προς επίλυση.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορίτε να επισκεφτεί τον ιστότοπου το σχολείου μας: https://eps.edu.gr/eidikes-ypotrofies-gia-osoys-piran-eros-stis-exetaseis-eisagogis-se-protypa-scholeia/

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.