WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Η Γιορτή των Βιβλίων

Ekpaid GZoi2018Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη διοργανώνουν για όλη την εβδομάδα, από 3 Απριλίου μέχρι και 7 Απριλίου, τη Γιορτή των Βιβλίων!

 

Μια εβδομάδα αφιερωμένη στο παιδικό και εφηβικό βιβλίο, γεμάτη ποικίλες παράλληλες δράσεις από την Προσχολική Αγωγή μέχρι και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. 

Zois giortivivliou0423a

Συγκεκριμένα, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Γεωργίου Ζώη θα συμμετάσχουν σε βιβλιοπαρουσιάσεις, δράσεις φιλαναγνωσίας, μουσικοκινητικά παιχνίδια, παιχνίδια παντομίμας, ομαδικά κολάζ και διαγωνισμό εικονογράφησης.

Παράλληλα οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες στο μπαζάρ βιβλίου, που διοργανώνουν τα Εκπαιδευτήρια Γεωργίου Ζώη με τη συμμετοχή των εκδόσεων «Πατάκης», «Παπαδόπουλος» και «Καλέντης» σε ειδικές τιμές (έως 40% έκπτωση).


Zois giortivivliou0423dΤέλος, τη Γιορτή των Βιβλίων θα επισκεφτούν και θα συνομιλήσουν με τους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων οι πολυδιαβασμένοι συγγραφείς: Λότη Πέτροβιτς-Ανδρουτσοπούλου, Μαρία Ανδρικοπούλου, Μάγια Δεληβοριά, Φίλιππος Μανδηλαράς, Ελένη Πριοβόλου, Φυλλιώ Νικολούδη, Δήμητρα Φώτου, καθώς και ο εικονογράφος Δημήτρης Μαστώρος.

 

 

*Πατήστε στις φωτογραφίες για μεγέθυνση

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.