WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ευρωπαϊκό Πρότυπο & ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΡΟΤΥΠΟ: Μαθητικός διαγωνισμός υποτροφιών αριστείας & Προσομοιωτικές εξετάσεις εισαγωγής σε Πρότυπα Γυμνάσια

EuropaikoProtypo2021Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια «Ευρωπαϊκό Πρότυπο - E.P.S.» σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΕΠΙΛΕΓΩ ΠΡΟΤΥΠΟ», οργανώνουν, για 6η συνεχόμενη χρονιά, τη δράση «Μαθητικός διαγωνισμός Υποτροφιών & Προσομοιωτικές εξετάσεις εισαγωγής σε Πρότυπα Γυμνάσια». Πιο συγκεκριμένα, η δράση αφορά:

 

1. στη διεξαγωγή εξετάσεων προσομοίωσης, για τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού που προετοιμάζονται για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις για εισαγωγή στα Πρότυπα Γυμνάσια της χώρας μας, αλλά και όλους τους μαθητές που ενδιαφέρονται για εισαγωγή σε ιδιωτικό σχολείο. Μπορούν, ακόμη, να συμμετάσχουν και όλοι οι μαθητές που θα ήθελαν να ελέγξουν το επίπεδο γνώσης τους, να αποκτήσουν εμπειρία εξετάσεων, κ.λπ.

2. στη χορήγηση υποτροφιών αριστείας, για τους μαθητές που στις παραπάνω εξετάσεις θα παρουσιάσουν εξαιρετικές επιδόσεις. Οι υποτροφίες αντιστοιχούν σε κάλυψη 25%, 50%, 75% και 100% του κόστους διδάκτρων για όλα τα έτη φοίτησης στα Γυμνάσια του σχολείου μας σε Πειραιά ή Ελληνικό, και χορηγούνται από το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ στη μνήμη των αείμνηστων εκπαιδευτικών ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ και ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΗΧΩΡΙΔΗ.

 

Ο Μαθητικός διαγωνισμός Υποτροφιών & οι Προσομοιωτικές εξετάσεις, θα διεξαχθούν την Κυριακή 19/02/2023, στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας στον Πειραιά (Σπύρου Λάμπρου 14) στις 10:00, με ώρα προσέλευσης 09:00. Οι μαθητές εξετάζονται με τις ίδιες ακριβώς προϋποθέσεις που θα διεξαχθούν και οι εξετάσεις εισαγωγής στα Πρότυπα Γυμνάσια:

Μαθήματα: Ελληνική Γλώσσα & Μαθηματικά
Δοκιμασία: Τεστ δεξιοτήτων με ερωτήσεις κλειστού τύπου/πολλαπλής επιλογής.
Διάρκεια: 150 λεπτά.
(Ύλη & Ενδεικτικά θέματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των εκπαιδευτηρίων www.eps.edu.gr)

 

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν εντός 5 ημερών από την ημέρα διεξαγωγής των εξετάσεων και οι γονείς θα ενημερωθούν προσωπικά μέσω email για τα αποτελέσματα του μαθητή.

Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι μαθητές της ΣΤ’ τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων. Οι γονείς των μαθητών μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής ηλεκτρονικά εδώ, είτε να επικοινωνήσουν με το σχολείο μας στο τηλέφωνο: 2109618626 ή μέσω email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Με εκτίμηση,
η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.