WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Hμερίδα με θέμα: Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας

NYC2019Με σημαντικούς παράγοντες του επιχειρείν της Βόρειας Ελλάδας, την παρουσία και τοποθέτηση της Διεθνούς Βραβευμένης Μaster Coach, Nάνσυ Μαλλέρου, παρουσία του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας - Θράκης) κ. Σταύρου Κα-λαφάτη, η Ημερίδα του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College για την Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας.

Σε μια περίοδο όπου η αβεβαιότητα αποτελεί μία πραγματικότητα και που η ανθεκτικότητα και η ανάπτυξη των επιχειρήσεων αποτελεί πολύτιμο και βασικό ζητούμενο στις επιχειρή-σεις και στους οργανισμούς, το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College, με την επίσημη υποστήριξη του Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και την επιστημονική υποστήριξη του Αthens Leadership Lab, διοργανώνει ημερίδα με θέμα:


Ηγεσία και Αυτοηγεσία σε Εποχές Αβεβαιότητας

Αναβαθμίζοντας το ανθρώπινο κεφάλαιο για ανθεκτικότητα και ανάπτυξη στις σύγχρονες επιχειρήσεις

 

NYC Hgesia0123Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18:30, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

Την Εκδήλωση θα τιμήσουν με χαιρετισμό και τοποθέτηση, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας - Θράκης, κος Σταύρος Καλαφάτης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κος Κώστας Ζέρβας και η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, κα Μαρία Αντωνίου.

 

Τον πρόλογο θα κάνει ο Διοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού (Γ’ΣΣ/ΝRDC-GR), Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο οποίος θα μιλήσει για το θέμα της Ηγεσίας. Tον Στρατηγό θα διαδεχτούν με τις τοποθετήσεις τους ο Δημήτρης Μπουραντάς, Καθηγητής και συγγραφέας Πρύτανης του New York College, Iδρυτής και Διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Διεθνώς βραβευμένη Master Coach, Πρέσβειρα του Women Act και ιδρυτικό μέλος και τέως Πρόεδρος του Ελληνικού παραρτήματος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (International Coach Federation), ο Δημήτρης Λακασάς, Πρόεδρος και CEO, Olympia Electronics, ο Παναγιώτης Χασάπης, Εκτελεστικός Αντι-πρόεδρος, Σύνδεσμος Εξαγωγέων, ΣΕΒΕ και ο Βασίλειος Καραγιάννης, Εκπρόσωπος Διοικη-τικού Συμβουλίου ΕΛΒΟ

Τη Συζήτηση θα συντονίσει ο Διευθυντής Τομέα ΜΜΕ, Θέσεων και Ενημέρωσης του ΣΕΒ, κος Δημήτριος Βέργαδος.


Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: https://www.nyc.gr/about-nyc/events/leadership-thes#undefined2

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.