WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

MSc Sustainable Engineering and Climate Change της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος του Πολυτεχνείου Κρήτης

PolytexneioKritis SxoliXimikonMixΣτόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδεύσει επιστήμονες και επαγγελματίες που θα είναι σε θέση να επιλύσουν προβλήματα σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική διαχείριση, να σχεδιάσουν βιώσιμα ενεργειακά συστήματα, καθώς και περιβαλλοντικά βιώσιμες πόλεις του μέλλοντος.

 

Τα μαθήματα θα προσφέρονται διά ζώσης με ταυτόχρονη σύγχρονη μετάδοση/συμμετοχή μέσω των πλατφορμών τηλεκπαίδευσης. Ο τρόπος παρακολούθησης για κάθε μεταπτυχιακό φοιτητή οριστικοποιείται κατόπιν αξιολόγησης από τη ΓΣ των λόγων για τους οποίους γίνεται αίτηση για εξ' αποστάσεως παρακολούθηση.

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη διεθνοποίηση και τη συνεργασία διδασκόντων και φοιτητών με φορείς του εξωτερικού, προσφέροντας περισσότερες ευκαιρίες για εξωστρέφεια στους συμμετέχοντες.

 

Καταληκτική προθεσμία υποβολής της αίτησης και των συνοδευτικών εγγράφων είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΠΜΣ παρέχονται από τη Γραμματεία της Σχολής τηλ. 28210-37780, 37781, 37788, καθώς επίσης και από την ιστοσελίδα του Τμήματος: www.chenveng.tuc.gr.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ΕΔΩ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.