WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παράταση αιτήσεων για το ΠΜΣ "Φυσικοί Πόροι: Παρακολούθηση, τεχνολογία και βιοοικονομία"

PMS FysikoiPoroiΤο Τμήμα Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) προκηρύσσει την εισαγωγή τριάντα πέντε (35) μεταπτυχιακών φοιτητών (ΜΦ) για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) "ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ".

 

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί:

1. Κάτοχοι τίτλων πρώτου κύκλου σπουδών του Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος και Τμημάτων ΑΕΙ της ημεδαπής συναφούς γνωστικού αντικειμένου.

2. Πτυχιούχοι Βιολογικών, Περιβαλλοντικών και Θετικών Επιστημών Πτυχιούχοι Τμημάτων Οικονομικών και Διοίκησης, Πληροφορικής, και Διπλωματούχοι Πολυτεχνικών Σχολών Πτυχιούχοι άλλων Τμημάτων ΑΕΙ (Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ) με σχετική συνάφεια με το αντικείμενο του εν λόγω ΠΜΣ.

3. Κάτοχοι τίτλων πρώτου κύκλου σπουδών ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών δεν απονέμεται σε φοιτητή του οποίου ο τίτλος σπουδών πρώτου κύκλου από ίδρυμα της αλλοδαπής δεν έχει αναγνωριστεί από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.), ή διάδοχο κατά νόμο Οργανισμό, κατά τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις.

4. Μέλη των κατηγοριών Ε.Ε.Π., Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Τ.Ε.Π., εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου, μπορούν να εγγραφούν ως υπεράριθμοι και μόνο ένας κατ ́ έτος, εφόσον υπηρετούν σε Τμήματα του Ιδρύματος, το οποίο είναι συναφές με τον τίτλο σπουδών και το έργο που επιτελούν στο οικείο Ίδρυμα.

Δεκτοί στο ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, μπορούν να γίνουν και όσοι ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους για λήψη πτυχίου το Σεπτέμβριο του 2022 μετά από προσκόμιση σχετικής βεβαίωσης της Γραμματείας του αντίστοιχου Τμήματος.


Σύμφωνα με τα παραπάνω, για το ακαδημαϊκό έτος 2022-23, καλούνται οι υποψήφιοι για εισαγωγή στο ΠΜΣ "ΦΥΣΙΚΟΙ ΠΟΡΟΙ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΙΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ" να αποστείλουν από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης και έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022 αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., πλήρως συμπληρωμένη την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος που είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ https://mscnaturalresources.for.auth.gr

 

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.