WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική ("MSc in Applied Informatics")

PAMAK2021Σας ενημερώνουμε ότι έχει δημοσιευτεί η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή αιτήσεων για τον νέο κύκλο του μεταπτυχιακού προγράμματος στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Από το ακαδημαϊκό έτος 2022-23 το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική θα λειτουργήσει με αναμορφωμένο πρόγραμμα σπουδών με νέες ειδικεύσεις.

 

Ειδικεύσεις:
1. Επιχειρηματική Πληροφορική (Business Computing)
2. Ανάπτυξη Λογισμικού και Νέφος (Software Development and Cloud)
3. Συστήματα και Δίκτυα Επόμενης Γενιάς (Next Generation Systems and Networks)


Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2022
Διάρκεια σπουδών: 3 εξάμηνα
Συνολικό κόστος: 2.800€
Υποβολή Αιτήσεων ως 15 Ιουλίου 2022


• Αίτηση μπορούν να υποβάλλουν και τελειόφοιτοι φοιτητές που θα έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους πριν από τη λήξη των εγγραφών (τέλη Σεπτεμβρίου).
• Έως το ποσοστό του τριάντα τοις εκατό (30%) του συνολικού αριθμού των φοιτητών που εισάγονται στο Π.Μ.Σ. μπορεί να απαλλαγεί από τα τέλη φοίτησης, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο άρθρο 35 του Ν. 4485/2017.
• Θα διατεθούν έως δύο υποτροφίες από την εταιρία Accenture που θα καλύπτουν το σύνολο των τελών φοίτησης λαμβάνοντας υπόψη την αξιολογική κατάταξη των μεταπτυχιακών φοιτητών κατά την εισαγωγή τους στο Πρόγραμμα. Η εταιρία συνεκτιμώντας και τη πορεία των σπουδών τους, δύναται να προσφέρει στους υποτρόφους πρόταση πρόσληψης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορούν να αναζητηθούν στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://mai.uom.gr/, στο τηλέφωνο 2310-891 734 και μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.