WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Δημόσια Διοίκηση & Τοπική Αυτοδιοίκηση"

PanPelΤο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου διοργανώνει για 4η συνεχή χρονιά και το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, τη νέα σειρά του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη "Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση".

 

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Υψηλού επιπέδου πρόγραμμα σπουδών συνδεδεμένο με τους Δημόσιους φορείς και την αγορά εργασίας. Το Πρόγραμμα προσφέρει επιστημονικές γνώσεις εξειδίκευσης και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στη «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση». (M.P.A./M.Sc. in Public Administration and Local Government), πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ.

 

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά προγράμματα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών αποσκοπεί στην προετοιμασία των ήδη στελεχών του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα για την προώθηση και εξέλιξη της επαγγελματικής τους καριέρας αλλά και των αποφοίτων διαφορετικών Σχολών και Τμημάτων για την ένταξη τους στην αγορά εργασίας.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε οκτώ (8) μαθήματα. Συγκεκριμένα σε έξι (6) υποχρεωτικά μαθήματα και δυο (2) επιλογής κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος. Οι διαλέξεις πραγματοποιούνται κ από απόσταση και σε πραγματικό χρόνο, διαρκούν τουλάχιστον δέκα τρεις (13) εβδομάδες και αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες της τηλεκπαίδευσης/σύγχρονης και ασύγχρονης διδασκαλίας.

 

Στο πρόγραμμα μπορούν να φοιτήσουν με επιτυχία πτυχιούχοι, Διοικητικών, Νομικών Σχολών, Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών ή Θετικών Επιστημών, καθώς και πτυχιούχοι Πολυτεχνικών, Ιατρικών Σχολών και ΤΕΙ.

Για την προκήρυξη, αναλυτική παρουσίαση του ΠΜΣ και αίτηση https://ddta.uop.gr/

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Γραμματεία του ΠΜΣ στο τηλέφωνο 27210 45126 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30-13:00.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.