WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Προκήρυξη εισαγωγής φοιτητών/τριών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία» για το Δ.Μ.Σ. στην «Εκμάθηση και Διδασκαλία Ξένης Γλώσσας

APTH PMS AggilikisGlFilΜε απόφαση της Συνέλευσης Τμήματος (αρ. 536/14-4-2022), το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας κηρύσσει την έναρξη διαδικασιών εισαγωγής έως είκοσι (20) υποψηφίων στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία» στην ειδίκευση «Εκμάθηση και Διδασκαλία Ξένης Γλώσσας» για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 για σπουδές πλήρους φοίτησης διάρκειας 18 μηνών.

 

O Εσωτερικός Κανονισμός που διέπει το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, οι στόχοι, τα μαθήματα και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την ειδίκευση είναι διαθέσιμα στον ιστότοπο του Προγράμματος gp.enl.auth.gr.


Η παρακολούθηση στα μαθήματα είναι υποχρεωτική με φυσική παρουσία και όλα τα μαθήματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα. Σύμφωνα με το ΦΕΚ λειτουργίας του, το ΠΜΣ έχει δίδακτρα. Ειδικότερα για το ΜΔΕ με ειδίκευση στη «Εκμάθηση και Διδασκαλία Ξένης Γλώσσας», το συνολικό κόστος των διδάκτρων ανέρχεται στα 3.000,00 ευρώ (άρθρο 17 στον Εσωτερικό Κανονισμό). Στο ίδιο άρθρο, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τον τρόπο και χρόνο καταβολής των διδάκτρων.

 

Διάστημα υποβολής αιτήσεων: 15 Απριλίου – 3 Ιουνίου 2022

 

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.