WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Μαθήματα Ζωής

EuropaikoProtypo2021Το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ξεκινά φέτος τη δράση «Μαθήματα Ζωής» για τους μαθητές Στ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε μια προσπάθεια έμπνευσης των μαθητών για αξίες ζωής, μέσα από αλληλεπίδραση με ξεχωριστές προσωπικότητες από τον χώρο της επιστήμης, της τέχνης, της επιχειρηματικότητας, της κοινωνικής προσφοράς.

Μία φορά κάθε μήνα, ένας άντρας και μία γυναίκα, που πορεύτηκαν στη ζωή τους με γνώμονα την επίτευξη ενός οράματος γίνονται το παράδειγμα για τους μαθητές μας για μια ζωή με επιλογές, ψυχική ανθεκτικότητα και ελπίδα, με σκοπό έναν καλύτερο κόσμο.


Η εκδήλωση στο αμφιθέατρο Μίκης Θεοδωράκης είναι μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με πρωταγωνιστές τους ομιλητές και τους ίδιους τους μαθητές.

Κεντρικοί ομιλητές για την Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 θα είναι: ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, κ. Κωνσταντάτος Γιάννης και η κα. Ιωαννίδου Κέλλυ, υπεύθυνη του οίκου Καλέντη με εκδόσεις για το παιδί και τον έφηβο.


Οι γονείς του Σχολείου μας έμμεσα συμμετέχουν στη δράση, καθώς συζητούν με τα παιδιά τους, με αφορμή την προετοιμασία για την παρακολούθηση των ομιλητών και έχουν δυνατότητα παρακολούθησης διεξαγωγής της δράσης (12:00-13:30) στο αμφιθέατρο.

Ελπίζουμε τα «Μαθήματα Ζωής» να αγαπηθούν και να καταφέρουν να γίνουν θεσμός για την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς, που νοιάζονται για μια ξεχωριστή παιδεία, στοχεύοντας στις προϋποθέσεις επιτυχίας και ευτυχίας των σημερινών παιδιών και εφήβων.


Για περισσότερες πληροφορίες: https://www.eps.edu.gr/mathimata-zois

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/arthra/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.